Friday, April 15, 2011

Kehilangan Yang Mungkin Dinanti-Nanti

Asalamualaikum w.b.t buat semua pembaca . 

Apa khabar semua ? Sihat ker korang ? Hehe . Pembuka bicara lembut sambil tersengih-sengih . Tahu kenapa ? Hihi dah lama sangat tinggal blog nih terkontang-kanting tak ber-update berhari-hari lamanya . Ngeee , korang jangan marah-marah yer . Jangan lah terus unfollow blog nih bila Eyza tak update .. =(

Maaf ler . *Macam Usop Wilcha* Sibuk sikit minggu nih . Tehee . Banyak benda nak kena buat meh .. Sekolah nyer lagi . Program-program nyer lagi . Design-design graphics yang tak siap-siap . Aiyokk , saya bukan pelajar Creative Multimedia ke aper nak buat graphics segala . :)

Luahkan apa saja dengan graphics !



Ohh ya . Eyza busy buat graphics apa ? MAcam-macam . Sama ada formal mahupun tak formal . Hehe . Shoot sana sini memang habit . Tapi kekadang , camera buat hal . Mungkin dia tension jugak sebab asyik ambil gambor jer ! =)

Yeahhh ! I Like this ! =)

Sekarang nih jugak , Eyza agak busy dengan Drama . Miahaha . Oral ULBS actually . Korang jangan ingat Eyza jadi actress ok ? Heyyy , I'm not interested . Hihi , nanti Ahmad Idham datang offer project pulak karang sudah ! 

Ohh tuh alasan2 yang tak berapa boleh diterima pakai , ok ? Tapi korang anggaplah alasan tersebut sangat munasabah dah boleh dapat full marks kalau jawab soalan KBKK dalam SPM . Adik-adik bawah umur , dilarang menulis ayat tersebut di dalam Karangan UPSR . Tak sesuwaiiii , U ! 

Heh , tutup kes merapu . Kembali kepada asal . Senyum-senyum depan skrin . Buat muka serius sekejap dan lentokkan kepala . Huh , nak taip apa lagi ? Blurr sebentar . Ohh tak pasti jawapannya . Mari mengarut semula . Eh3 , tak boleh begitu lah ! Nanti korang malas nak baca lagi sampai habis . :D

Ohh , petang tadi lepas balik sekolah ! Hujannn . Ingat nak main hujan tapi tak kesampaian . Huh, nak ikut Abang pergi hospital pun tak boleh sebab ramai sangat . Entah apa ke hal dengan Eyza nih tak pasti la , teringin sangat nak masuk wad Emergency kat Hospital Tuanku Fauziah tuh ha . 

Hehe , ada tak orang macam Eyza ? Teringin nak masuk ward ?? Best tau . At least boleh isi masa lapang dengan sembang dengan doktor . Usik nurse-nurse pelatih sikit . Perghhh , nikmat ! Hehe . Apa ko gila ? Tidak3 . Sungguh , Eyza sangat merindui hospital di kala ini . =)

Esok sekolah ganti . Ada rehearsel Titian Kasih . DYTM nak datang sekolah . :) Buat pertama kalinya dalam hidup , Eyza akan berjumpa dengan DYTM . Tak pernah jumpa lagi nih . Nih baru ler nak meng-usha macam mana la orangnya . Eceh , isu sensitif nih jangan story panjang2 nanti masuk Metro .

Hidup itu indah seandainya diwarnai dengan warna-warna kebahagiaan . 

Rotate sikit leher 45 darjah yer . Hehe . Yeahhh , apa-apa pun minggu nih Eyza tersangatlah busy . Banyak kerja nak kena buat . Lepas nih , Insya-Allah kalau tak busy Eyza update lagi . Hehe , masa sangat jeles Eyza  nak bermesra dengan Blog nih . =(

Korang datanglah selalu yer . Hehe , janganlah unfollow kalau Eyza tak update . Feel free to add me in the Facebook or view my Tumblr for latest story . Banyak benda nak story actually tapi Eyza banyak kerja nak kena buat malam nih . Sudahlah esok punya homework tak siap lagi . Aiyookkk ! 

Eyza harap kehilangan Eyza dari blog nih menjadi penantian untuk korang untuk terus menanti entry baru yer . Jangan pulak pergi serang Eyza kat Facebook ker aper ok ? Shoutbox untuk blogwalking tau . Jangan komen kat situ . Komen kat entry yer ? =)

Sampai sini saja pembaca yang dirindui semua ! ;)
15.April.2011 , 09.30 PM ~

p/s : Menanti hadiah contest daripada Oh!Sern . :)

Nota Kaki :
 Jadilah terbaik untuk diri sendiri kerana diri anda yang memahami hati anda sendiri . 
Fahamilah hatimu wahai saudara dan saudariku . 
Tulus Ikhlas ,
Hafizatul Asyrah bt. Zulkhairi @ Eyza 

4 serangan:

little cart00n said...

sekarang memang musim org busy! :P

Hafizatul Asyrah said...

@little cart00n

huhu tuh la .. :(
thanks ! ;)

♥e'in♥ said...

eyza nie suke amek gmbr ea?

Hafizatul Asyrah said...

@♥e'in♥

ya3 .. suka sangat .. :)
kenapa ea ?? =)

thanks ! ;)

Post a Comment

Berikan sebarang cadangan dan pendapat anda di sini . Setiap komen anda sangat dihargai . =)