Friday, April 8, 2011

Selamat Hari Lahir , Mama

Asalamaulaikum w.b.t buat semua pembaca . 

Ehem..Ehem.. Cik Pelajar Bermuka Bulat In The Blog !! Berapa lama ehh tak update blog nih ? Barely one week kowt . Heheh , adakah korang ternanti-nanti sehingga termimpi-mimpi untuk membaca entry terbaru blog nih ?? Ohh hebatnya anda ! =P

Sekalung maaf diucapkan sebab Eyza tersangat-sangat sangatlah busy bila dah start sekolah . Eh3 , salah statement . Bila dah start minggu persekolahan memang sibuk . Nih , baru betul . Heheh , ronggeng betul makcik nih kan ? *Ohh tidak ! Saya masih seperti dulu .

Budak sekolah memang perlu begini . 



Bercerita tentang sekolah , Eyza terkenangkan result First Year Exam . Perghhh , result masih terkawal dan Alhamdullillah agak meningkat daripada sebelumnya . Walaupun ada subjek yang dapat rendah , takpa . Eyza redha . Hihi , karang dapat kurang dari tuh tension pulak ! :P

 Masih ada peluang untuk perbaiki kesalahan yang tak dapat dikesali itu . 
Kenapa ada perkataan bergaris ? Huhuh , tuh perkataan favourite Cikgu Mathematics Eyza @ Puan Nasyrah . Lihat ! Lihat ! Nama kami nak sama kan ? Hekhek . Biasa la tuh . Tapi beliau merupakan Cikgu Mathematics manakala saya hanyalah AJK Mathematics Yang Lemah Mathematics !

Adil la tuh . Nanti cikgu boleh ajar saya . Haha , heppp jangan gelak banyak-banyak nanti terkeluar habis kengkawan comel daripada otak penyimpanan karang . Aduss , mengadap komputer buatkan kepala makin sakit mungkin . -.-


Apa-apa pun , Eyza nak ucapkan nih jer hari nih :

Buat di kala ribut masa yang melanda ! 


Hik3 , nampak smart tapi background serabut yang amat . Maaf3 ! Kalau sesiapa yang terasa nak buat header macam nih , boleh PM Eyza kat Formspring ataupun Facebook ok ? *Kau bukak perniagaan yer Eyza ??


Hari nih merupakan hari lahir Mama mengikut kepada kalendar peringatan yang memang sedia kala ingat . Heheh , sejak dari semalam lagi dah wish kat Mama melalui Facebook . Petang tadi baru wish face to face . Arghhh , hadiah ! Nak beli tapi Abang Eyza busy keluar dengan HH .

Just ada beg kertas untuk letak hadiah tapi hadiah masih di kedai . Huh , hebat la tuh kan ? At least ada jugak beg kertas prepare siap-siap . Nih untungnya ada cousin di kedai hadiah . Terima kasih ditujukan kepada Nur Zakirah @ Cik Ah sebab tolong belikan beg kertas tuh .

Ucapan buat Mama Tercinta .
Dingin salju dingin lagi hatiku . Setiap tahun , anakmu sentiasa mendoakan dirimu sihat-sihat saja dan dielakkan musibah walau sedikit pun . Semoga ikatan kasih sayang kita tidak terputus begitu saja walaupun ombak badai sentiasa menguji hubungan kita . Mama , ingatlah seandainya tahun ini tahun akhir buat diriku mengucapkan Selamat Hari Lahir buat dirimu , anakmu ini tak pernah lupakanmu . Selamat Hari Lahir , Mama ! I Love You . Semoga dirimu panjang umur dan sentiasa dirahmati-Nya 
Ucapan ringkas dan padat . Seandainya Mama membaca , inilah dia yang sempat anakmu nukilkan di sini . Apa-apa pun , hope sangat esok boleh belikan Mama hadiah . Taknak lah tak tunaikan niat nak belikan Mama hadiah . =)

Sampai sini saja yer pembaca tercinta ! ;)
08.April.2011 , 10.30 PM ~

p/s : HH , awak makin handsome !

Nota Kaki :
Hargailah mereka yang pernah berjasa kepada kita kerana tanpa mereka siapalah kita.
Belajarlah untuk menghargai wahai saudara dan saudariku . 
Tulus Ikhlas , 
Hafizatul Asyrah bt. Zulkhairi @ Eyza  

10 serangan:

Fara Hana said...

Happy bufday to ur mom :)

Hafizatul Asyrah said...

@Fara Hana

thank you ! =)

thanks ! ;)

Tulip Putih said...

epy besday mama eyza..:)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

happy bestday aunt...

Hafizatul Asyrah said...

@Tulip Putih

hik3 .. nanti eyza tlg smpaikn wish untk mama yer ..

thanks ! ;)

Hafizatul Asyrah said...

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫

hehe nanti eyza smpaikan !! =)

thanks ! ;)

Misz Yuyu said...

happy birthday :)

Hafizatul Asyrah said...

@Misz Yuyu

eh3 bukan eyza la .. mama eyza ..
:P

thanks ! ;)

SAM's daughter ヅ said...

Hepii besday (:

Hafizatul Asyrah said...

@SAM's daughter ヅ

hihi nanti Eyza sampaikan kat Mama yer .. :)

thanks ! ;)

Post a Comment

Berikan sebarang cadangan dan pendapat anda di sini . Setiap komen anda sangat dihargai . =)