Sunday, April 3, 2011

Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH) 2010

Asalamualaikum w.b.t buat semua pembaca . 

Jalur merah terang-bederang menyinari mata . Aduhaii , dah ada refleksi ultra-merah di kaca mata . Apakah itu ? Korang tahu tak apa ? Meh nak tunjuk kemerahannya di sini . 

This is what that we called ABPBH 2010

Merah kan ? Takder la merah sangat sampai reflect kat spectacles !  Ohh ya , malam nih boleh tengok live kat TV3 tak pun dengar kat HotFM ok ?



Tahniah kepada pereka graphic ABPBH banner . Sangat menarik . Bijak bermain ton warna (gradient) . Bagus3 . Salutee ! Eyza , apa kau nak cerita sebenarnya ha ? Tak perlu kiasan kerana orang malas nak baca pendahuluan panjang2 sangat . -.-

Klik di bawah nih untuk maklumat fakta :

Hah . Korang nampak front page tersebut bagaimana ? Merah bukan ? Hak3 .. Jangan melalut lagi . Jom bercerita . Apa ABPBH nih sebenarnya ? Best ker ? Siapa anjur nih ? Buat kat mana ? Siapa lagi ada kat sana ?

Banyaknya soalan . Meh nak jawab satu persatu soalan tuh yer . 
1 . ABPBH nih actually anugerah untuk artis2 popular sepanjang tahun dipertandingkan . Kalau tahun nih kira yang 2010 la sebab 2011 punya baru jer nak menjengah tirai .
2 . Korang kena tengok sendiri kat TV3 untuk live tak pun link kat ABPBH sendiri kalau tak sempat tgok live  dari pentas .
3 . Anjuran : [japgi Eyza letak banner anjuran]
4 . Royal Albert Hall , London Arena Of Star , Genting Highland !
5 . Semua artis yang tercalon dan penonton2 yang beli tiket ada kat sana . Ramaiiiiiii !
Pencetus terhebat *puji sebab guna Celcom jugak*


Kalau korang tengok wall page ABPBH nih mesti terperasan benda nih :




Korang pergi kat link atas yang berderet tuh , klik ABPBH.TV kalau nak tengok apa-apa yang korang berkenan . Hehe , actually Eyza tak tengok lagi apa yang menarik kat situ . =) Yang pastinya ada video Diana Danielle dengan saper entah kat dalam rumah . Menarik . Huhu !


Tema ?
Cetusan Ilham Klasik Moden 
Korang fikir sendiri tentang itu . :P Apa-apa pun , buat korang yang sempat beli tiket , hope dapat moment yang menarik malam nih . Jangan pulak pergi lempar mercun ke aper pulak dalam hall tuh sebab artis yang korang undi tak dapat award . =)


Dengar-dengar cerita malam nih mungkin Zizan Raja Lawak jadi Artis Paling Popular . Hehe . Kita nantikan malam nih ok ?


Zizan antara finalis Top 5 ABPBH 2010 




Nantikan malam nih yer ! Eyza tak pasti tengok ke tidak . hehe , mungkin busy untuk persediaan persekolahan esok ! :P


Sampai sini saja pembaca tercinta ! ;)
3.April.2011 , 02.47 PM ~

p/s : Ada yang cakap ABPBH nih *tutttt* !
Nota Kaki :
 Jangan terlalu riak dengan apa yang kita capai kerana ada yang lebih daripada itu !
Bersyukurlah wahai saudara dan saudariku ! 
Tulus Ikhlas , 
Hafizatul Asyrah bt.Zulkhairi @ Eyza

6 serangan:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

sam2...

Hafizatul Asyrah said...

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫

erk ?
thanks ! ;)

Naziatul Yusre said...

Suka zizan!

Hafizatul Asyrah said...

@Naziatul Yusre

=)
thanks ! ;)

The Storyteller said...

@Hafizatul Asyrah
Even zizan tak menang Artis paling popular, tapi anugerah Artis komedi lelaki tu pun dah best.

Hafizatul Asyrah said...

@The Storyteller

huhu betul2 .. :)
sape2 menang samer jer ..
smua femes2 ..

thanks ! ;)

Post a Comment

Berikan sebarang cadangan dan pendapat anda di sini . Setiap komen anda sangat dihargai . =)