Saturday, February 5, 2011

Follower ke 1000

Asalamualaikum w.b.t buat semua pembaca . 

Senyum buat semua yang cun lagi hensem yang sedang mencuci mata di entry ini . Seperti biasa , memang korang-korang nih menjadi Pujaan Malaya . Terima kasih sebab korang dah memberi peluang kepada blog nih untuk melangkah lebih jauh dalam dunia industri seni nih . Eh3 , bukan industri seni . Salah3 ! * Sejak bila pulak Eyza jadi artis nih ?? 

Eyza bukan lah artis untuk dikenali ramai . Yeahh , memang pun . Eyza bukan artis dan tidak mahu menjejakkan kaki ke jalan industri seni itu . Huh , sorry i am not interest !  Sudahlah sudah , jangan mengarut lagi . [ ikut rentak lagu Khatimah Cinta - 6ixth Sense ] 

Yang mana anda mahu ? Pilih .. Pilih .. :)



Gurau-gurau jer ok ? Saya jer nak suruh pilih-pilih . Kowt-kowt ada yang berkenan di hati , bleh Eyza suntingkan bunga di taman Eyza tuh . Eh3, terlebih sudah . Jenuh bersilat Eyza dengan parent follower2 Eyza tuh karang . *Woiii ! Anak aku ko nak lelong??

Yeahh . Alhamdullilah , Eyza menaikkan diri lagi ke peringkat seterusnya . Tangga di atas sikit daripada sebelumnya . Tak jauh dari distance follower ke - 900 dengan follower ke - 1000 . Terima kasih kepada anda-anda yang cun serta hensem memfollow blog ini . =)

Monday , January 24 , 2011

Tarikh keramat di mana , follower Eyza melonjak ke peringkat 900 orang . Kini bertambah lagi . Fuhhh , memang Eyza asyik view statistics jer tiap-tiap hari . Ngee , bertuah punya Eyza kan ? Tapi disebabkan dulu dan kini tidak sama , maka Eyza tersangatlah tak cukup masa nak menhapdate ini blog . 

Feel free to visit my Tumblr .

Tangan lelaki pujaan siapakah ??

Jangan buang masa berharga . Jom tengok follower Eyza yang ke - 1000 . 


Yeahh . Mula-mula Eyza mengusha blog beliau memang menarik . Cik editor yang sangat cun + baik . Beliau sangat rajin editing header untuk orang lain . Hehe ! Mula-mula ingat nak suruh jer beliau buat header untuk Eyza tapi cancel lah sebab malas nak update header blog nih . =)

Ok9 , Mana award ?? Mana award ?? Mana award ??

Kelip-kelip mata korang eh ?

Sungguhlah hodoh buruk kan ? Hanya ini jer yang mampu buat masa ini . Eyza tersangatlah tak sempat nak buat award + Adobe Photoshop tengah tak dak . Fuhhh , memang mengganggu ketenteraman awam betul . Tak der lah design - design yang boleh dipersembahkan lagi . =(

Buat follower - follower boleh update dan ambik award nih yer . Feel free to take and paste it . Kalau ada problem apa-apa , boleh mintak kat Eyza codes ok ? Ngee . Terima kasih sebab sudi follow blog nih yer . Sayang korang ++ tau . 

Sampai sini yer follower yang ceria . ;)
05. Februari . 2011 , 9.08 PM ~

p/s : Huh ! Top up tamat tempoh dah dua hari . :(


Nota Kaki :
Jangan terlalu menganggap kita hebat sedangkan ada yang lagi hebat daripada kita . 
                        Jadilah diri sendiri walau tak seberapa wahai saudara dan saudariku . 

  Tulus ikhlas , 
                                                                               Hafizatul Asyrah bt . Zulkhairi @ Eyza 

20 serangan:

myravea said...

Happy blogging dear! :)

nuR izyan said...

thniah!!
keep blogging k :)

Amir Izzat said...

wah! tahniah ar! dah maju dalam dunia blogging!! hebat betul..haha

Hafizatul Asyrah said...

@myravea

thanks ! take ur award dear .

;)

Hafizatul Asyrah said...

@nuR izyan

thanks . ;)
amik award ya !

Hafizatul Asyrah said...

@Amir Izzat

tak der la hebat sangat pun ..
amir pun hebat jugak !
usaha slow2 jer nih ..


thanks yaw ! ;)

twinkle twinkle said...

huyoo da ramai la flower die ;D

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ramai polower tue....
tahniah...

carmen said...

Nice blog.. Keep it up!

Hafizatul Asyrah said...

@carmen

ok . feel free to layparking here !
;)

Hafizatul Asyrah said...

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫

biasa2 saja .. btw , thanks yer !
;)

Hafizatul Asyrah said...

@twinkle twinkle

biasa2 saja ..
btw thanks ! ;)

Encik Amman said...

seeerrraaannggg.... tak puas ati.. hahaha.. sebab ape tak puas ati.. tah? saje je ;p

Hafizatul Asyrah said...

@Encik Amman

haha gitu ea ??
xpe3 .. terima kasih sbb xtahu aper yg xpuas hati tuh .. ekeke !

;)

Amira Naddia said...

uwaaa! da ade 1000 follower! nk tambah lg la camnieh! bak award utk saye!

Hafizatul Asyrah said...

@Amira Naddia

terima kasih menambah ! ;)
sila amik award kelip2 tuh yer .

ekeke ! ;)

sarah mohamad said...

tahniah dapat followers ke 1000 !!

Hafizatul Asyrah said...

@sarah mohamad

thanks you !
;)

Si DauN CeRi said...

wullamak aii... 1000 tu bukan bilangan yg sedikit.. tahniah2.. hehe

Hafizatul Asyrah said...

@Si DauN CeRi

huhu ya3 .. tenkiu !
;)

Post a Comment

Berikan sebarang cadangan dan pendapat anda di sini . Setiap komen anda sangat dihargai . =)