Monday, January 24, 2011

Follower ke - 900

Asalamualaikum w.b.t buat semua pembaca .

Malam yang hening sebab Eyza baru bangun tidur tadi . Hehe , orang tua - tua cakap tak elok tidur lepas Asar kan ? Nih la natijahnya . Dah bangun lewat nak solat Maghrib . Fuhhh , mujur sempat jugak nak solat Maghrib . =) 

Hari nih , hari lahir Adik Eyza @ Alon @ Hafaisy . Pejam celik pejam celik dah 14 tahun adik Eyza yang nakal tuh . Hehe ! Mari ucapkan Selamat Hari Lahir bersama-sama ya ! ;)

Selamat Hari Lahir yang ke - 14 ,
 Hafizul Asyrul bin . Zulkhairi !

Yeahh , terima kasih atas ucapan Selamat Hari Lahir itu . Akan disampaikan nanti yer . Jangan risau . Keh8 ! Tapi , rasanya ada antara follower dan pengeview blog nih kenal sapa adik Eyza nih . Beliaulah menjadi pencetus inspirasi untuk Eyza mengembangkan sayap di dunia Blogger nih .. ;)

Lilin pembuka hari - hari akan datang . 

Tanpa sokongan beliau , Eyza masih diawang-awangan tanpa dunia luar ini . Cewahhh , sadis kemain ayat nih kan . Ok , kembali kepada tajuk sebenarnya setelah serampang dua cerita di entry ini . Pejam celik pejam celik , tak disangka-sangka follower dah meningkat lagi .

Percayalah kehangatan Follower ke - 800 masih terasa . Kini , meningkat lagi ke satu tangga ke atas . Bahagia . Itu sahaja yang dapat diungkapkan sebaik melihat follower dah naik . Tanpa anda , siapalah blog yang kerdil ini . :)

Eyza sempat sediakan award simple untuk anda yang bertuah yer . Simple seperti biasa . Ambil background di The Cutest Blog kalau tak silap . Touch up kat Picnik.com sikit . Seterusnya , upload terus dari ladang ke blog ini . Cewahhh , kasi sequence lagi untuk anda .

Jangan lengahkan masa . Jom tengok follower bertuah kali ini !


Atas bantuan Google , Eyza dapat menjejaki blog pasangan ini . Serius , comel gila mereka berdua . Huhu , Eyza doakan kebahagiaan mereka untuk masa depan ! WEee , confirm nanti anak - anak diorang comel2 kan ? ;)

Amik ini award untuk semua !!

Dari mata jatuh ke hati :)

Award ini Eyza buat dalam kadar segera yer . Apa yang Eyza dapat terus Eyza jadikan award . Hehe ! Sorry sesangat sebab , Adobe Photoshop sedang mengalami trauma yang hebat . Although tak der Adobe Photoshop tercinta , Eyza try jugak buat yang terbaik untuk anda . Hope korang amik award nih yer ! ;)

Diingatkan di sini , semua follower tak kira lama ataupun baru boleh amik award yang anda nak . Everything is yours ! Sila comment pada entry ini , sekiranya anda sudah mengambil awards yaw ! Terbuka untuk follower sahaja . 

Rasanya sampai sini jer kowt . Harus atau WAJIB sudah meninggalkan blog nih sekarang sebab homework terlalu rindukan tuannya . Izinkan ku beredar segera buat malam ini . Sekalung kasih sayang ku hadiahkan untuk semua pembaca ! ;)

Sampai sini saja warga pembaca yang tercinta !
24.Januari.2011 , 9.27 PM ~

p/s : Tadi beli beg Paul Smith yang comel ! Yeayy , cun betul ! ;)

Nota kaki :
Bersedialah untuk menghadapi ujian hidup masa depan kerana pelbagai rintangan yang bakal ditempuhi selepas ini . 
Hargailah apa yang anda miliki  , wahai saudara dan saudariku !

Tulus Ikhlas , 
Hafizatul Asyrah bt . Zulkhairi  @ Eyza 

4 serangan:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

hepi bestday....

Hafizatul Asyrah said...

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫

:) akan disampaikan !

Shahfieq Daniel & Suhaida Sulaiman said...

thnx awakkk! sudi bg award kat kami (danielseyda)
sayanggg awkkk! muahh. heheh

Hafizatul Asyrah said...

@Shahfieq Daniel :

welcome ..
;)

Post a Comment

Berikan sebarang cadangan dan pendapat anda di sini . Setiap komen anda sangat dihargai . =)