Thursday, January 13, 2011

Follower ke - 800

Asalamualaikum w.b.t buat semua pembaca tercinta .

Fuhhh , terasa bersawang sudah blog nih kan ? Ohh , Eyza tersangatlah busy dengan kerja-kerja yang tak pernah habis kerana ditambah sehari demi sehari . Inilah 'nikmatnya' menjadi pelajar SPM kan ? Buat mereka yang dah lepas macam Abang Eyza@Hafaszy , kira bebas la ..

13 hari bukanlah masa yang singkat untuk Eyza menaip entry berjela-jela seperti dahulu . Kesuntukan masa dan kesibukan kerja tersangatlah membataskan kisah yang mencurah-curah untuk dikongsi bersama . Ini mungkin entry kedua untuk tahun 2011 . Kalau dilihat semula Follower ke - 700 dicapai pada tepat 1 Januari 2011 . :)

Kini berganjak lagi satu angka yang lebih tinggi iaitu 800 . Percayalah , Eyza tak pernah mengimpikan follower ke - 800 ini sebab blog ini hanyalah blog biasa yang kadang2 tak berupdate berhari-hari lamanya . Namun , shoutbox blog ini selalu didatangi oleh setiap blogger untuk blogwalking setiap hari . Sampai tak terbalas Eyza mencari tadi . =)


Seperti follower-follower bertuah sebelum nih jugak , award turut disediakan untuk follower ke - 800 . Mari lihat award segera@instant ini yer . Editing menggunakan Picnik.com sahaja sebab nak cepat . Tak boleh layparking sini lama-lama . =)

Semak yang amat -.-

Awars biasa-biasa dan tak hot nih , Eyza sediakan untuk jejaka dan wanita yang tampan serta cantik yer . Bunga - bunga lagi . Hehe ! Korang jangan marah yer sebab maybe award nih tak seberapa bagi korang . Pandang sebelah mata jer la kalo award camnih kan ?? 

Sekarang jom lihat siapa yang kena ! Hehehe nih part paling best sebab nak tahu siapa dapat awards nih kan ? Ditujukan khas untuk si dia . Cewahhhh , ayat bukan main yerk ! ;) Ok3 , meh nak gitau siapakah dia yeer ..


Yeahh , inilah pemilik award ini yang terawal yer . Hoho ! Eyza tak dapat link dia pada mulanya sebab tak der dropping by kat shoutbox . Tapi tak pa , diusahakan juga untuk mencari beliau ! ;) Wahhh , semangat habis nih tau .. 

Nama si dia nih macam Anak Raja Arab pulak . Syed pulak . Hehe ! Suka pulak rasanya hati nih bila baca nama beliau . Sejuk mata memandang . Ewahhh , kegatalan terlampau . :P Jangan tiru aksi ini di mana jua anda berada . >.<

Dah jumpa link blog beliau dan akan menggedebush kan award ini kepada beliau . Hehe ! Setelah usha-usha blog beliau , banyak pulak info Eyza dapat . Bagus-bagus . Akan ku follow semula yer , kamu . :) Mari ramai2 menyerang blog beliau ! 

Dengan lafaz Bismillah , Eyza lepaskan semua suka duka sepanjang apa yang ada di blog ini yer . Award nih , Eyza serahkan kepada semua follower 800 ke atas tau . Sila ambil jangan sekadar melihat tahu ? =) Tiada paksaan jika tidak mahu , kerana ianya biasa2 saja . 

Apa-apa pun , Eyza bersyukur sangat sebab korang sudi melayan blog yang entah bila lah nak selesai Evolusi Hafizatul Asyrah In The Blog kan ? Dah nama pun evolusi , maka korang kenalah sabar menanti yer . Kalau free , baru Eyza update yaw ! ;)

Sampai sini saja repekan Eyza . Diharap korang rindukan si tuan empunya blog nih ! ;) 7.17 PM , 13 . Januari . 2011 ~

p/s : Percayalah yang rindu sangat-sangat sama dia ! ;) 

Nota kaki : 
Jadilah orang yang berbudi kepada orang lain , bukan yang menyakitkan hati orang lain . 
Berusahalah menjadi seorang yang baik , wahai saudara dan saudariku .. 


6 serangan:

apezs shah said...

salam

wah tahniah k... cepatnya 100 dalam 2 mggu.. menarik..;)

Hafizatul Asyrah said...

@apezs shah

terima kasih ..
semua terjadi atas bantuan anda juga !

;)

aNnE said...

congr8s yer;)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ramai nye polower...

Hafizatul Asyrah said...

@aNnE

Alhamdulillah .. :)
anda salah seorang penyumbangnya !

;) tenkiu .

Hafizatul Asyrah said...

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫

huhu 'agak' la . tapi anda salah seorang dripda nya kan ? :)

tenkiu !!

Post a Comment

Berikan sebarang cadangan dan pendapat anda di sini . Setiap komen anda sangat dihargai . =)