Friday, January 21, 2011

Apa Lagi Yang Anda Mahu ?

Asalamualaikum w.b.t buat semua pembaca . 

Pertama kali buat tahun ini , Eyza menulis entry pada waktu petang sebegini . Hehe . Padahal , berapa la sangat entry yang Eyza baru post tahun nih kan ? Tak sampai 10 sudah semestinyalah kan ? Hehe ! 

Terdetik rasanya di hati ini ingin memohon maaf kepada semua yer sebab jarang dah nak update blog nih . Masa Eyza tersangatlah suntuk untuk update entry yang terbaik untuk dikongsi bersama-sama . Walaupun nih baru jer awal tahun , kerja + homework + study memang Eyza nak pastikan konsisten betul2 . 

Kadang-kadang terjadilah jugak zaman kemalasan masa semangat nak study week tuh . Ngee , Eyza sentiasa mengamalkan sikap 'huru-hara' walaupun kerja tak der la banyak mana sangat pun . Hehe , I know how am I ! ;P

Go Eyza Go ! :)



Tahun nih memang Eyza kena banyak 'berkorban' la . No Blog ! No Facebook ! No Handphone ! No TV ! Haha , semua benda NO la orang kata nih kan ? Percayalah , bagi Eyza No Blog ! itu paling seksa daripada yang lain . My Blog is My Priority

No Facebook ! memang lama dah . Jarang2 online dah pun . No Handphone ! kadang-kadang menyesakkan jugak . Tapi Eyza memang akan texting bila perlu saja . Handphone akan aktif ketika hujung minggu saje . No TV ! memang dah bertahun dah kowt . Akan berada di depan TV untuk menonton Ustaz Amirul @ TV3 sahaja . 

Malam nih , pukul 9 memang kena cari Eyza di depan TV sahaja . Ngee , punya semangat nak tengok cerita tuh kan ? Kadang-kadang , study pun Eyza heret semua sekali depan tv . keh8 ! Apa punya student SPM camnih kan ? Mujur cerita tuh hari Jumaat ja , kalau tidak tak tahu la camna kan ? :D

Ok9 , Eyza rasa seperti sudah melalak jauh dari tajuk sebenar . Kembali kepada siaran langsung semula . Apa Lagi Yang Anda Mahu ?

Soalan nih memang WAJIB korang jawab . 

Berfikir sehingga pecah kepala . 

Sila la kasi idea untuk Eyza update blog nih yer . Bila fikir balik , nak evolusi blog nih camner kalau tak dak idea nak design kan ? Hoho ! Sila la kasi idea yang bernas untuk Eyza proses supaya blog nih lebih baik daripada yang ada kini boleh ? 

Kerjasama anda sangatlah dihargai . Lepas nih , maybe Eyza akan cuba untuk buat kontest tapi masih tercari-cari contest apa yang sesuai untuk Eyza nilai . Maybe contest buat header ataupun banner ker kan ? Ngee , korang setuju tak ?? Perlu pendapat korang untuk melalukan perubahan di sini yaw !

Eyza buat blog nih bukan untuk Eyza seorang tetapi untuk dikongsi bersama-sama anda . Hehe , kalau ada yang tak berkenan di hati , sila-sila la ringankan jari komen di sini . Eh3 , macam pantun la pulak . Keh8 !

Apa-apa pun apa sahaja cadangan yang korang kasi , Eyza akan pertimbangkan . Jangan risau tentang itu ok ? Hehe , korang bleh emel kat emel Eyza iaitu eyza_asyrah@yahoo.com . Emel korang bleh letak subjek Evolusi Hafizatul Asyrah In The Blog , ok ? Take note ea . Tuh pun kalau korang rasa tak puas hati lagi dengan blog nih yer ?

Di samping itu , Eyza nih jenis yang simple mimple jer . Tak nak blog yang terlalu serabut dengan animation + iklan banyak + widget . Kemas lebih baik mungkin ? huhu . Itulah tuan yang namanya Hafizatul Asyrah bt . Zulkhairi memang tak suka blognya serabut . :D

Sebarang pesanan atau kritikan membangun boleh comment di entry ini yer . Ditekankan di sini , anda tidak dibenarkan menggunakan kata-kata kesat di shoutbox page ini . Hoho , kasi bold lagi tau . Itu bermakna pantang larang di blog ini ler . ;) 

Sampai sini sahaja warga pembaca yang tercinta . ;)
21.01.2011 , 05.28 PM ~

p/s : Mari gelapkan muka esok hari ! RoadRun final esok , yeay ! 

Nota Kaki : 
Jadikan orang lain sebgai keutamaan bukan pilihan . 
Carilah masa yang sesuai untuk berterus-terang , wahai saudara dan saudariku  . 

Tulus Ikhlas , 
Hafizatul Asyrah bt. Zulkhairi   @ Eyza 

6 serangan:

atiqa aris said...

alamak sedihnye.dulu time pmr pon ibu control sumer camni la.hehe naseb baek mase tu belog ni x wujud ag.haha

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

gelap abes la esok..
hehehe...

Hafizatul Asyrah said...

@atiqa aris

huhu biasa la .. eyza time pmr kna control .. time spm nih pun kna control jugak .. :(

Hafizatul Asyrah said...

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫

keh8 .. kalo gelap2 dpt markah ok jer ! ;)

y-A-n-A said...

same lew kiter.. rasa sedih jek abaikan blog wlaupun satu hari.. heee.... :((

Hafizatul Asyrah said...

@y-A-n-A

betul tuh .. ;)
rindu kat blog bila tggalkan ..

Post a Comment

Berikan sebarang cadangan dan pendapat anda di sini . Setiap komen anda sangat dihargai . =)