Wednesday, December 8, 2010

Follower Ke - 400 !

Asalamualaikum w.b.t buat semua pembaca .

Alhamdullillah Maal Hijrah kali ini memberi makna besar dalam hidup Eyza . Eyza harap sangat dengan penghijrahan secara evolusi dalam hidup Eyza dapat diterima oleh orang lain termasuk musuh2 dalam selimut mahupun semua teman2 yang menghiburkan hati . :)

Yeahh ! Eyza happy sangat sebab semalam hasil blogwalking , akhirnya follower semakin bertambah . Bersyukur terhadap Ilahi sebab membuka hati mereka yang blogwalking di sini untuk follow blog yang tidak seberapa ini . Oleh itu , Eyza buat award untuk anda yang bertuah !


Follower ke - 400 !

Ahah ! Tidak asing lagi . Hehe . Dengan takdir Allah , awal Muharam nih diberikan ujian kepada Eyza iaitu , follower ke - 400 . Ingat yer kawan2 , setiap nikmat yang diberi itu ialah ujian ! Ok3 . Rasanya korang memang tak sabar nak taw kan siapa la follower bertuah erk ?? =|

Follower bertuah kali ini ialah :


Yeahhh ! Tahniah kepada beliau kerana diberikan award yang simple nih . Hehehe ! Korang2 , kalau nak dapat award jugak , sila2 lah follow yaw ! Nanti kita boleh share story sama2 . Tuh jer la ayat Eyza untuk mengajak orang follow . Adoii macam xder ayt lain kan ? :)

By the way , Eyza harap anda semua tetap support blog nih yer . Buat kawan2 se'team sekolah' dengan Eyza , bawak2 ler jalan2 sini taw . Kehadiran korang untuk menyibuk menyerikan blog nih sangat dihargai . Benci sampai macam mana pun kat Eyza , Maal Hijrah nih kita berbaik lah yer ! ;)

Diharap dengan Maal Hijrah nih jugak , kita memperbanyakkan ibadah dan menguatkan diri dengan senjata zikir untuk pertahanan iman . Jangan pulak masa cuti nih pergi merempit tak ingat dunia tau . Yang nak SPM ( termasuk owner blog nih ) bawak2 pegang buku yer ! Jangan asyik mengadap FaceBook jer memanjang .

Hah sejak akhir2 nih , maybe kawan2 di FaceBook rindu kat Eyza sebab tak nampak online chat . Actually , Eyza tidak boleh nak on Facebook . Entah kenapa , bila online jer mengantuk . Maybe Allah nak mengelakkan Eyza lalai dengan FaceBook sangat la kowt .. Insya-Allah =)

Sampai sini jer . 10.31 AM , 8 . Disember . 2010 ~

p/s : Agak2 bila la Eyza boleh dapat top up free erk ?? Ada yang nak tlong top up tak ?? Kredit tamat tempoh .. Really miss my ciktomato now ! ;)

16 serangan:

Amirull Izzat said...

wah! dah 400... tahniah...dah makin maju kawan... lama xjumpa..cantik award..hehe...amir xda ka? :)

Fyzal said...

progressing well. good2. first time here.

Hafizatul Asyrah said...

@ Amirul Izzat :

haha ! tenkiu2 .. xder maju sgt pun .. amir lagi maju la ..
amik la award tuh .. :)

thank for comment !

Hafizatul Asyrah said...

@ Fyzal :

thank ! :)
do second time for next yaw !

;)

Lina_Lin said...

wah..dah 400 org..
tahniah2..
bler la lina pulak nak dpt angka cam nieh
sob..sob :(

iszieylyanziy said...

wah!!thniah3x,,,,by the way,,,syzwan zent tu junior is kat tempat is bljar skrg,,hehehe,,,

SUKA PELIK

Hafizatul Asyrah said...

@ Lina_Lin :

tenkiu ! :)
xpe3 .. nnt dpt la angka nih ..
eyza pun susah jugk nk dpt angka nih.. :)

Alhamdullillah dpt jugak akhirnya ..

Hafizatul Asyrah said...

@ iszieylyanziy :

ohh ye ker ?? waaa
kirer kenal la kan ??
:)

humblemOdest said...

argh ! nmpaknyer aq xdapat nak figgt ko !

Hafizatul Asyrah said...

@ humblemOdest :

teheee xpe3 .. lepas nih bleh r ..
aq pun xbusy nk study lol ..
no blogwalking dah kowt ~

;)

humblemOdest said...

haah ek ! next year aq nak fight ko ! hahaha ! gud luck ah next year . .
result aq pon da nk keluar .. cuak2 !!

Hafizatul Asyrah said...

@ humblemOdest :

hahah ! tenkiu .
goodluck untuk ko jugk ..
result kuar gtaw kat blog yer !

;)

Ery Farieha said...

wahhh 8hb 400.
hari ni dah 9hb ada 433.
cpt naik tu. congratz ;)

Hafizatul Asyrah said...

@ Ery Farieha :

thank dear !
Alhamdullillah naik jugak ~

;)

maCy said...

wah3. tahniah! terus2 maju ;D

Hafizatul Asyrah said...

@ maCy :

thank awk :)

Post a Comment

Berikan sebarang cadangan dan pendapat anda di sini . Setiap komen anda sangat dihargai . =)