Monday, December 6, 2010

Salam Maal Hijrah 1432

Asalamualaikum w.b.t buat semua pembaca .

Yeahh pagi2 nih online hanya untuk menyampai satu mesej penting nih . Daripada mohor2 raja dan pembesar2 dunia , cewahhhh gitu plak . Ohh menyimpang dari haluan la kowt . Hari nih , 06.12.2010 , saya penyimpan mohor2 besar raya ingin mengumumkan bahawa hari nih ialah 1 Muharam 1432 ! 

p/s : Saya tahu ianya sangat hodoh . Terima kasih !

Salam Maal Hijrah buat semua daripada tuan empunya blog yang serabut nih yer . Tehee . Sorry tak sempat buat design ygn lebih menarik daripada itu . Tuh pun buat simple jer . Kalau korang cari kat internet mesti ada background tuh . Tapi tutup mata sebelah dah yer ! ;)



Oleh itu , Eyza harap dengan tahun baru nih , kita sama2 tanamkan azam yer . Jangan ingat 31 . Disember jer korang nak jadi orang baru . Tahun Islam jugak penting taw ! Eyza harap dengan bermulanya tahun baru Islam nih , Eyza jadi yang lebih baik dari tahun lepas . =) Insya-Allah ..

Sama2 lah kita perbaharui amalan2 kita yer . Tambah2 lagi yang RUKUN ISLAM tuh yer . Jangan dipersia-siakan setiap hembusan nafas yang diberikan untuk anda kerana setiap hembusan nafas itu membawa makna di akhirat kelak . :D

Sampai sini saja . 1.04 PM , 6.12.2010 . 

p/s : Dah nak masuk waktu . Jom buat ibadah solat !!

12 serangan:

mie said...

salam maal hijrah!!!

Hafizatul Asyrah said...

@ mie :

salam maal hijrah juga !!
hope menjadi yg lebih baik dan
dirahmati-Nya :)

nika said...

salam maal hijrah . . .

Hafizatul Asyrah said...

@ nika :

salam maal hijrah juga !!
hope menjadi yg lbih baik :)

A.D.A.M. said...

Salam maal hijrah! :) May Allah bless us!

Hafizatul Asyrah said...

@ A.D.A.M. :

Salam Maal Hijrah juga :)
Aminn

;)

AISHA SAAD said...

selamat tahun baru jugakk!
sama-sama laa kita perbaiki dir keyh?
inshallaah....

Hafizatul Asyrah said...

@ AISHA SAAD :

yupp .. :)
semoga kamu diberkati-Nya !

:D

A.D.A.M. said...

Thank you! =)

Hafizatul Asyrah said...

@ A.D.A.M :

welcome !
:)

A.D.A.M. said...

^_____^

Hafizatul Asyrah said...

@ A.D.A.M :

>.<

Post a Comment

Berikan sebarang cadangan dan pendapat anda di sini . Setiap komen anda sangat dihargai . =)