Monday, December 6, 2010

Banner Contest .

Asalamualaikum w.b.t buat semua pembaca .

Petang yang agak hot sebab ada orang balas dendam kat Eyza maybe . Tehee Hairil Akif nih dia membalas tag Eyza balik dengan contest banner nih . Adoiii masa Eyza agak tak berapa ada mood nak join contest jugak dia nak tag kan ? -.-

Header blog ini sudahlah buruk macam mana nak menang ?? Takper2 . Join sajalah ! ;) 




Syarat-Syarat Penyertaan :

1. become Fatin Izzati follower
2. buat entry pasal contest nieh n tinggal kan link entry korang di blog Fatin Izzati..so senang beliau nak view nati...
3. letak kan banner contest nieh pada side bar korang..
4. tag 3 blogger lain yang bertuah..
5. terbuka kepada sesiapa yang mempunyi blog sahaja..(blogger yg berada di malaysia sahaja)
6. tarikh tutup : 2 january 2011
7. pemenang akan  diumumkan pada 22 january 2011

PRIZE
  • Tempat Pertama : Topup RM30 (mana-mana line handphone)
  • Tempat Kedua : Topup RM10 (mana-mana line handphone)
  • Tempat Ketiga : Topup RM5 (mana-mana line handphone)
Syarat ke-4 :

Jom lihat siapa yang kena ! 


Ok anda memang bertuah wahai teman2 . Teheee . Diingatkan di sini , blog nih memang takkan menjadi saingan korang sebab memiliki header dan background yang tidak secantik mana . Sekian , terima kasih . 

Sampai sini sajer . 5.40 PM , 06.12.2010 ~

p/s : Fuhhh topup free r Eyza kali nih .. Teheee ~ 

18 serangan:

humblemOdest said...

hahaha !! hamek ko ! hohoho (nada seperti shin chan )

Hafizatul Asyrah said...

@ humblemOdest :

best ko balas dendam wehh ??
xpe3 .. aku xmghrpkn aq mng
sbb ramai gila yg header cun ..

aku terima kekalahan seadanya ..
[phewww ayat psrah gila2 mcm org putus cinta !]

humblemOdest said...

hahaha !! aku sggop call ko sampai kredit aq abes kalau aq menang hahahha!! walaupon aq xder nombo ko . .
wakaka

Hafizatul Asyrah said...

@ humblemOdest :

aku pegg jnji ko beb !
kalo ko mng kna call aq
sampai hbis kredit ..
kalo mng bru aq kasi no ..

:) sengal jer !

humblemOdest said...

hahaha !! funny2 !! tapi kalau ko yg menang camne ??

Hafizatul Asyrah said...

@ humblemOdest :

kalo aq mng kirer nsib aq r ..
miahaha !

humblemOdest said...

eh ! xadil !

Hafizatul Asyrah said...

@ humblemOdest :

kirer adil r sebab aq memg xjnji
ape2 kan ? haha tapi ko yg nk
jnji .. so aq igt r jnji tuh ..

p/s : aku tukar header baru ! ;P

humblemOdest said...

hahaha ! bole la

Fxysche Nas said...

wah..contest!
tp xboleh join..
kte banner pon tarak..
T____T wuuu
good luck! ;)

chittysarah said...

ala..
camne nk join xde header ler..
huhuhu
xpela..
bagi sokongan je la~~
goodluck~~
weee~~

salam maal hijrah~~

Hafizatul Asyrah said...

@ humblemOdest :

tgok la kalo nsib ko baik
ada la hdiah .. :D

Hafizatul Asyrah said...

@ Fxysche Nas:

thanks ! xpe3
sokong Eyza yaw !

:D

Hafizatul Asyrah said...

@ chittysarah:

yeahh sokong pun taper ..
:) tenkiu !!

hans said...

tak reti den bab edit mengedit nih

P/S : Kisah Dongeng Telefon Awam Dan Telefon Bimbit

Hafizatul Asyrah said...

@ hans :

eh3 ye ker tak reti ??
eyza tgok hans punya header kecik
kat atas post title cantik jer !

:)

laksamberlipat said...

dh jadi follower sya ker???xder pown laaa..lau dah...plzz send link contest nieh balik...

Hafizatul Asyrah said...

@ laksamberlipat :

dah follow dah pown ..
okehh !

Post a Comment

Berikan sebarang cadangan dan pendapat anda di sini . Setiap komen anda sangat dihargai . =)