Sunday, December 5, 2010

TOPUP PERCUMA, OLE-OLE Sarawak & Hadiah Misteri

Asalamualaikum w.b.t buat semua pembaca .

Rasanya hari nih memang hari tag sedunia bagi Eyza sebab asyik kena tag jer . Mula2 dari Encik Arif kemudian oleh DeqDeq pulak . Tapi agak bernilai bagi Eyza la kan , sebab tag DeqDeq nih dapat hadiah . Tehee ~ 

Memang Eyza tengah sangat2 memerlukan kredit ketika ini sebab esok dah tamat tempoh kredit itu X-Pax Eyza . Adoiila .. Hope dapat topup percuma nih . Ngee , jimat duit Eyza nak topup sekali . Haha , jahat betul Eyza nih kan ? Tapi bukan jahat tapi berjimat - cermat . ;)

Ok . Tak payah merapu , merepek dan meraban sekarang . Jom mula ! 




SYARAT-SYARATNYA IALAH:
1.COPY gambar diatas, pastu tepekkan atau PASTE di blog seksi u all berserta dengan inti2 pertandingan ni. mudah je kan? 
2. kena la jadi body guard@follower oh!Sern lu brader..tapi pastikan letak cakaran manja (link) di kritikan@komen GA ni..
3. letak la TOPUP PERCUMA, OLE-OLE    Sarawak & Hadiah Misteri tu kat blog manja korang ek..
4. letak la apa yang patut untuk oh! Sern jaja tentang blog manja u all tu.
5. yang UTAMA, terbuka kepada semua kontest ni.
6. Lastly, penting ni.penting..TAG lah mana2 member u all..banyak2 pun lagi okeh!

Jawapan :

Syarat ke-4 :

Blog nih dimiliki oleh Hafizatul Asyrah bt . Zulkhairi . Blog ini merupakan blog personal

Syarat ke-6 :

Tag ini Eyza serahkan kepada :


Jom la kita menang sama2 yukk ! Doakan Eyza dapat taw ;)

Sampai sini saja . 10.01 PM , 5.12.2010 ~
p/s : Nikmat kalau dapat nih . Bersyukur sangat sebab Eyza dah macam terdesak sangat dah X-Pax takder kredit . :(

12 serangan:

deqdeq said...

pantas dan tuntas la eyza dlm menyiapkan assignment..heheh...mst pelajar cemerlang nih....

Hafizatul Asyrah said...

@ deqdeq :

takder la pntas sgt pown la ..
eyza tgh on bloggie tuh yg cept ..
:) insya-Allah ..
doakan Eyza cemerlg SPM 2011 yer ..
ekeke .

thank bagi assignment nih !

deqdeq said...

alahai...adik lagi rupanya..muda remaja lagi..hehehe...terasa lak diriku ini sdh tua...huhuhu

Hafizatul Asyrah said...

@ deqdeq :

ohh kira kakak la nih ??
tehee xtua sgt kowt ..
nk taw pasal eyza tgok kat siapa eyza ?
:) lot story of me .

;)

deqdeq said...

ooooo...ok...akak nih jalan2 kt bloq org baca entry...tp x sempat nak buka pasal info...heheheh

Hafizatul Asyrah said...

@ deqdeq :

hehe sila2 la baca ..
:)

humblemOdest said...

thanks la tag aq . .. hahaha !! terharu nih !! wakaka !!

Hafizatul Asyrah said...

@ humblemOdest :

miahaha !
terasa geli membaca ayt itu ..
wakaka tpi xper ..
welcome dan slmt buat tag !

;)

NuR 'aQiLaH said...

oh kena tag.
ada masa cheq buat okes.

tengkius :D

Hafizatul Asyrah said...

@ NuR 'aQiLaH :

welcome .
kena tag sbb puji comeyl .
tehee ~ ;)

khai said...

hai, tq tag. hehe nanti kalau ade masa khai buat ye.

Hafizatul Asyrah said...

@ khai :

bereh bos !!

:)

Post a Comment

Berikan sebarang cadangan dan pendapat anda di sini . Setiap komen anda sangat dihargai . =)