Sunday, December 5, 2010

Aku Blogger Aktif !

Asalamualaikum w.b.t buat semua pembaca .

Pagi2 online memang memuaskan . Semalam tidur pukul 5.40 pagi . Tehee , ini mata sangat taknak pejam disebabkan kuasaan kopi 5 in 1 yang diminum . Miahaha ! Terbaik punya study Chemistry semalam . :)

On sahaja ini Mac OS terus online di Blogger . Usha follower baru dan singgah balas blogwalking teman2 di shoutbox . Encik Arif mula membuat kempen di pagi hari ini . :) Jom berkempen !






1 . Di mana umah korang :
 PERLIS INDERA KAYANGAN ;)


2 . Brapa kali sehari korang up date blog ?
Ikut situasi . Tapi minggu nih sehari satu entry sahaja .
 [busy terlampau la kowt]


3 . Nyatakan apa yang bestnya blog korang ?
Follower jer yang tahu maybe apa yg bestnya . Tehee ~ 


4. Beri 5 blog TERBAIK pilihan korang ..
http://ohbest.blogspot.com/
http://ariffshah.com/
http://ezhan-artwork.blogspot.com/
http://adifstory.blogspot.com/
http://www.chokilala.com/

Yeahhh sudah siap ! ;) Serius , Eyza tak tau nak letak blog apa sebagai blog TERBAIK pilihan sebab semua memang menjadi pilihan hati . Tehee . Blog2 follower pun Eyza jadikan pilihan hati tapi banyak sangat sampai tak tau nak pilih .. :)

Sampai sini jer kempen yer ! ;) 11.42 AM , 5.12.2010 ~

p/s : Off phone bukan sesuatu yang baik sebab bila on balik betapa BERJUTAnya mesej dan misscall masuk . -.-

4 serangan:

adib ahyar said...

mcm nie mkn jer panadol active fast..haha

Hafizatul Asyrah said...

@ adib ahyar :

hoho panadol active fast xbrapa fast sangt la ..
;)

Chicha$hanteQ said...

kal0 nak study tu masuk dalam hati dan fikiran..kene jaga kesihatan...mudah2an success yerr...

nak undi=pilih ikut suara hati...
salam perkenalan hafizatul asyrah//

Hafizatul Asyrah said...

@ Chicha$hanteQ :

ya insya-Allah sy perbaiki cra study ..thank yer !

salam perkenalan juga :)

Post a Comment

Berikan sebarang cadangan dan pendapat anda di sini . Setiap komen anda sangat dihargai . =)