Thursday, December 9, 2010

GiveAway Akhir Tahun 2010 .

Asalamualaikum w.b.t buat semua pembaca . 

Hari nih Eyza agak busy sebab tengah hari tadi Mama call yang sepupu dari Terengganu on the way nak balik Kangar ( rumah Eyza yang cun nih lah ) . Disebabkan itu , Eyza lah kena jadi runner terbaik dalam rumah sebab bilik tetamu Eyza conquer sebab bilik Eyza renovation tak settle lagi . *Set bilik tak lengkap lagi !

Ok . Eyza view yer chatbox tadi ternampaklah sorang nih tag Eyza kat GiveAway . Ohhh ! Lama rasanya tak buat GiveAway . Tehee ~ Apa2 pun , terima kasih kepada Naa sebab tag Eyza yaw ! Sayang kamu lah ! ;) Let's start ! 

Syarat- Syarat Penyertaan :

1. buat entry  "GiveAway Akhir Tahun 2010"
and letakkan sekali gambar ni dan link kan terus ke entry ni
http://taq6889.blogspot.com




2.Jangan lupa letakkan gambar ni skali kat side bar blog korang
dan link kan terus ke entry ni ye. Kalau pic besar sangat, korang tolong kecikkan ye.

3. Menjadi follower/cucu Tok Esah. Kalau tak nak pun tak paksa.
Kalau dah tu tak pe lah.
4. Buat satu slogan tentang, " Azam saya tahun 2011 ialah........"
tak lebih 100 patah perkataan. 

 5. tag 3 orang @ lebih blogger 
lain dan pastikan diorang tahu bahawa mereka telah ditag!

6. Dan last sekali, 
jangan lupe tinggalkan nama dan link entry penyertaan korang kat 
kotak komen entry "GiveAway Akhir Tahun 2010" ni ye.





Hadiah?
Elaun dah masuk RM1000 lebih, baik tok berkongsi dengan korang
hadiah lumayan, tak boleh tok bagitahu buat masa ni lagi
selalulah ikuti perkembangan blog tok ni yer...
Pemenang?
Beberapa pemenang akan dipilih berdasarkan slogan terbaik 
serta cabutan bertuah

Tarikh Tutup:
1/1/2011, jam 11.11pm


Nak bagi cukup syarat , Eyza nak lah selesaikan syarat ke 4 dan syarat ke 5 dulu yaw ! ;)


Syarat Ke - 4  :


Azam saya tahun 2011 ialah nak jadi umat Islam yang lebih baik daripada sebelumnya . Sebelum nih maybe amal tak berapa lengkap dan tak memuaskan , bermula tahun 2011 nak buat betul2 dan buat banyak2 lagi daripada 2010 !  Semoga Allah permudahkan azam ini . :) Kedua , Eyza berazam untuk study betul2 untuk SPM . Seperti yang kita sedia maklum , SPM nih penentu kejayaan masa depan . Yer , Eyza dah pun labelkan SPM sebagai Sijil Paling Maut dalam hidup nih supaya Eyza lebih semangat untuk study ! ;) Ketiga , Eyza berazam untuk menjadi insan yang tegar dan tidak mudah mengalah dengan emosi. Nak tahu kenapa ? Eyza nih memang selalu ikut emosi . Feeling habis tahap gituh . Bila dah datang emosi sedih , kerja menangis jer . Bila dah happy tuh , happy sampai lupa siapa Eyza . -.- Nih lah azam Eyza untuk tahun 2011. :D


Syarat Ke - 5 :


Anda di tag :


http://cempakamelati.blogspot.com/
http://sugar-or-salt.blogspot.com/
http://syazwaniee.blogspot.com/


Ok . Sampai sini jer taw ! Eyza busy busy dan busy sangat . Maybe esok sepupu dari Terengganu akan sampai sini . Ohh tidak !! Sudahlah bilik Eyza jer yang ada tempat Internet bilik lain xder . Confirm busy teramat bilik nih ! :(


Doakan Eyza bleh online dah post cerita untuk korang yaw ! (: 9.12.2010 , 8.47 PM ~


p/s : Akhirnya X-Pax sudah ditopup . :)





6 serangan:

Cik Su said...

hehe.. sijil paling maut.. first time cik su dengar.. gud luck yer untuk SPM.. wat yang terbaik

Hafizatul Asyrah said...

@ Cik Su :

heheh .. Eyza jer yg pggil sijil pling maut kowt .. tuh yg xpnh dengar .. thank ! ;)

Tok Esah said...

terima kasih sudi join yer... semoga azam tahun baru tu tercapai yer.. gud luck..


Terima kasih dari tok esah

Hafizatul Asyrah said...

Tok Esah :

sama2 .. Insya-Allah Eyza try ..
:D tenkiu ~

Ukhti [Aki] said...

Salam kenal!
nice to know u. ad mase, jemput la singgah blog aki. neway,goodluck tuk azam thun baru tu yer ^__^

Hafizatul Asyrah said...

@ Ukhti [Aki] :

nice to know u too .
Insya-Allah kalau ada takdir .
:)

Post a Comment

Berikan sebarang cadangan dan pendapat anda di sini . Setiap komen anda sangat dihargai . =)