Sunday, December 12, 2010

Selamat Bertunang Fadzli dan Wanie .

Asalamualaikum w.b.t buat semua pembaca . 

Hari nih merupakan hari kesibukan bagi family Eyza dan sepupu2 sebab hari antara Hari Bahagia salah seorang daripada ahli keluarga kami iaitu Kak Long Wanie . Tehee , dia nih sedara sepupu Eyza sebenarnya . :) 

Hari nih dia telah melangsungkan pertunangannya bersama - sama pilihan hati iaitu Fadzli . Tehee nak panggil Abang Long Fadzli tak boleh la lagi yer sebab baru jer tunang . :) Majlis berjalan dengan lancar dan tiada huru - hara yang berlaku . 

Family Eyza iaitu parents Eyza and mak sedara dari Terengganu serta nenek antara orang kuat majlis pertunangan yang gilang - gemilang gayanya nih . Kitorang lah yang set up hantaran , tempah cupcakes comel dan buat lipatan sejadah segala . Hoho nih lah sebabnya Eyza jarang online skit yer ! 



Jom kita tengok ya gambar2 hantaran pertunangan , 12/12/10 . Smart betul tarikh !






Hantaran daripada lelaki , 5 jenis . 
Hantaran daripada perempuan , 7 jenis . 

Asyik tengok hantaran jer , mana tunangan orang nyer kan ?? Hishhh ! Jom tengok nih hah ~


Yess , this is our Kak Long Wanie . Tehee . Akhirnya , dapat juga kitorang satu family merasa nasi minyak Kak Long Wanie nih tak lama lagi , Insya-Allah . :) Ohh , gambar lelaki tak der sebab tak sempat nak snap tadi sebab sibuk nak makan segala . :D

Ok3 . hope korang enjoy tengok Majlis Pertunangan nih yer . Eyza busy skit sejak akhir2 nih sebab banyak pulak benda nak buat dengan family . Sorry kalo tak aktif macam dulu yer . Eyza busy study jugak . Hoho banyak subjek tak settle nih . Under control now : Additional Mathematics =)

Sampai sini saja . 12.12.2010 , 10.23 PM ~

p/s : Esok nak ke sekolah ambik buku Biology kat Kak Fatin dengan sepupu .. Ohh rindu sama itu sekolah sangat3 !!

4 serangan:

Zuewairy said...

wanie my best fwen... selamat bertunang!!!

Hafizatul Asyrah said...

@ Zuewairy :

haha yeah2 .. sudah mnjadi
tunangan orang yaw !

;)

sebelas said...

selamat bertunang pada orang yang bertunang tuuuu :D

Hafizatul Asyrah said...

@ sebelas :
ya3 .. :)
tenkiu ..
akn ku sampaikan ..

Post a Comment

Berikan sebarang cadangan dan pendapat anda di sini . Setiap komen anda sangat dihargai . =)