Monday, December 13, 2010

GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh

Asalamualaikum w.b.t buat semua pembaca . 

Dalam kemalasan dan keriangan hati , ada kesusahan . Masa mula2 nak online Blogger nih , password buat hal . Agak bengang tapi sabow kan saja . Problem banyak la kowt sampai password pun dah tak betul . Mujur tuannya betul lagi kan ? Teheee

Petang tadi pergi sekolah , jumpa Kak Fatin dan Kak Intan . Ambil segala khazanah ilmu yang diwakafkan kepada Eyza . Perghhhh , kalau tak dapat 11A+ nih buat pasal jer . Sudahlah banyak buku dan kertas2 yang diorang kasi tapi entah lah bila nak study pulak . =D

Ok , sudah lah Cik Eyza berhenti merapu . Teruskan kepada title di atas , kita mulakan yaw !

GiveAway EdY : Terbang Jauh - Jauh 

Sebelum tuh , 'ribuan terima kasih' diucapkan kepada si budak Hairil Akif sebab dah tag Eyza kat GiveAway nih . Entah apa lah pulak janji yang dia teringin nak buat kalau dia dapat hadiah nih. Teheee . Shhhhh ! Diam diam sudah ~




Korang hanya perlu :
1. Buat 1 entry pasal giveaway ni dengan tajuk "GiveAway EdY : Terbang Jauh-Jauh"...
(letak banner giveaway pada entry dan pastikan kat entry korang ada link terus ke entry contest ini)
2. Jadi follower blog ini...
3. Tag 1 org blogger lain atau lebih dan make sure dieorg tahu...
4. Tinggalkan link entry korang kat ruangan comment entry ni...

Itu sahaja..mudah kan??

Hadiah boleh tengok kat sini : SENARAI HADIAH
korang boleh senaraikan dari 1 sampai 5, hadiah mana yang korang rasa korang berminat...
seramai 30 pemenang bertuah akan dipilih...
mana pernah giveaway bagi hadiah banyak ni...huhu

Apa tunggu lagi..
sesiapa pun boleh join...
MOH LE JOIN WEEIIII!!!


Tarikh Tutup : 11.59PM pada 19/12/2010


Anda di tag :


Senarai Hadiah :) :

Fridge Magnet dari Singapore
KeyChain dari Singapore
Beg Sulam dari Padang/Bukit Tinggi 
Fridge Magnet dari Beijing

Ok sudah .. Tak tau nak hadiah apa lagi . o.O . Teheee . Wish I get it yaw ! Sampai sini saja . Maw study itu Physics dari Kak Fatin . Banyak betul buku Eyza 'angkut' tadi . Miahahahaha ! Thank for all ~

Sampai sini saja , 13.12.2010 , 9.18 PM ~ 

p/s : Agak2 boleh dapat ker tidak ?? Saya begitu tidak berperasaan untuk mendapatkannya sebab ramai sangat la kot yang buat . :(


6 serangan:

E.d.Y said...

thanks k sudi join giveaway ni...good luck...;)

humblemOdest said...

kali ni xder janji2

fiq said...

semoga berjaya =D

butterflyana said...

GOOD LUCK! ;)

Hafizatul Asyrah said...

@ E.d.Y :

welcome ..
tenkiu ! ;)

@humblemOdest :

ek eleh .. xnk jnji pulak ??
hahaha tehee ~

Hafizatul Asyrah said...

@ butterflyana :

tenkiu !! ;)

@ fiq :

tenkiu !!

Post a Comment

Berikan sebarang cadangan dan pendapat anda di sini . Setiap komen anda sangat dihargai . =)