Saturday, December 18, 2010

Follower Ke - 500 !

Asalamualaikum w.b.t buat semua pembaca . 

Sedar tak sedar , Eyza tak perasan pulak follower dah naik . Alhamdullillah , dengan izin Allah terbuka hati follower2 untuk tekan button Follow kat blog Eyza nih . :) Untuk menghargai korang punya pengorbanan tuh , Eyza nak kasi korang award nih . 

Award biasa jer sebab Adobe Photoshop buat hal . Entah kenapa bila time agak urgent nih jugak Encik Photoshop sayang nih nak buat hal . Adoiiii , agak marah tapi biarkan sahaja . Ada alternatif web untuk buat award jugak kan ? =)

Maybe award nih nampak biasa daripada award Follower ke - 400 dan yang lain2 sebelum nih . Nih pun last minute jer Eyza perasan follower dah 500 . Hehehe ! Eyza agak busy sebab melayan video Korea dengan si sepupu . Dia menjadi 'hantu' sebab bila nak study , confirm dia ajak tengok video Korea .

DEngan rela hati melayan lah jugak . Gelak2 sikit yang Eyza sendiri tertukar yang mana satu namanya . Muka semua sama jer sampai tak boleh beza . Huahuahua ! Memang semalam menjadi MALAM KOREA sebab asyik tengok video Korea .

Ok3 .. Tutup kes pasal tuh kan ? :) Jom sambung semula tajuk di atas yer . Tehee . Nak buat ucapan sikit lah kowt macam pemegang mohor-mohor besar diraja gituh . Jom layankan sahaja . 

Dengan ini , saya Hafizatul Asyrah bt . Zulkhairi ingin mengucapkan pada 17 Disember 2010 genapnya rakyat-rakyat jelata yang bernaung di blog ini yang mencecah angka 500 tanpa disangka - sangka dan disedari . Ribuan terima kasih diucapkan kepada anda semua atas kerjasama yang diberikan atas merajinkan diri mengikuti perkembangan blog ini . Teruskan membaca blog ini ! Sesungguhnya anda tidak tergolong dalam golongan orang - orang yang rugi . Sekian , terima kasihh !! 

Wakakaka ! Agak kejam ayat itu bagi Eyza sebab Eyza bukan blogger hebat sampai mana pun . Tapi jangan salah faham dengan itu yer . Ayat tersebut tiada kena mengena nak membongkak dan sombong dengan korang2 taw ! *That's not my type , man !

Ahah ! Nak taw siapa follower yang bertuah kali nih ?? Jom tengok siapa yang kena ! 


Yeahhh , buat anda sila ambil award itu ya ! Heheh . Comel la blog Dila tuh ! Heheh bukan nak bodek ke aper taw tapi itulah realitinya . ;) Nak taw betul ke tak , korang pergi lah blogwalking dan follow yer .. Wekekeke ~ 

Sampai sini saja sebelum Eyza merapu lebih panjang . =) Nak kena study Additional Mathematics tak habis2 . Masuk Chapter 6 . Insya-Allah , malam nih kalau tak dak gangguan akan ke Chapter 7 pulak . Wekekek . Esok mau study Physics kowt . 

Sampai sini . 18.12.2010 , 09.14 PM ~ 

p/s : Eyza agak busy sejak akhir2 nih . Sekolah pun dah nak start . Handphone pulak dah nak expired date untuk Eyza guna . Tengah angau dengan Samsung sekarang ! ;)


4 serangan:

°•.♥pAdELah:✖:pAdeLot♥.•° said...

thankz dear.. baru nak amik award ni.. bz ckt.. neway thankz..

Hafizatul Asyrah said...

@ °•.♥pAdELah:✖:pAdeLot♥.•° :

welcome .. ;)
thanks for following me ..

May God Bless You =)

Hana Lockheart said...

nak tunggu yang ke 555...nti baru i amik... kasi awrds lagi special n cute... boleh..? hoohooo

Hafizatul Asyrah said...

@ Hana Lockheart :

tggu award 600 la ..
:)

Post a Comment

Berikan sebarang cadangan dan pendapat anda di sini . Setiap komen anda sangat dihargai . =)