Friday, December 3, 2010

Purple Wall Bedroom

Asalamualaikum w.b.t buat semua pembaca .

Sebelum nih , Eyza ada janji nak tunjuk kat korang gambar wall bedroom Eyza yang baru kan ? Yeahh ! Malam nih , Eyza nak upload gambar purple wall bedroom Eyza tuh yer . Buat sapa2 yang mata xclear , maybe warna bedroom Eyza menyebabkan korang bertambah xclear . Teheee ~ 

Warna purple terang/gelap menjadi pilihan Eyza dan Ayin untuk cat bedroom kitorang lepas renovate hari tuh . Fuhhh serius , bilik Eyza dah nampak macam sempit sikit sebab warna gelap sangat maybe . Sudahlah bising tuh kecik punya size , ditambah dengan warna yang tersangat gelap makin bertambah-tambah la kesempitan bilik tuh . -.-

Tapi apakan daya , terlajak perahu boleh diundur , terlajak membeli merana dunia . Eh3 , merosakkan pepatah pulak Eyza malam2 nih kan ? Tehee ! p/s : Eyza tak pandai BM , cakap siap2 yer . Ayat tunggang - langgang memang menjadi idaman hati sepanjang zaman ~



Sebelum Eyza terlajak kata di postage nih , better kita teruskan cuci mata + semakkan kepala anda dengan tengok gambar bedroom Eyza yang purple ++  nih :

Dalam proses mengecat . Credit : Zulkhairi b. Jaafar


100 % Finished !

Yeahh ! Lihat2 . Betapa purplenya bilik Eyza kan ? Fuhhh ! Memang pedih mata Eyza bila masuk bilik nih . Tapi yang bestnya pasal warna nih , asal ada cahaya masuk shining bukan main taw . Bila dah gelap , macam kat dalam gua ! -.- 

Walau apa pun , Eyza terima jer bilik nih . Bilik yang akan menjadi tempat duka lara dan senda gurau untuk masa hadapan . Bilik yang akan menjadi saksi kehidupan Eyza untuk masa akan datang . Bilik yang akan menjadi penonton pelbagai karenah gila Eyza untuk masa yang menjelang . ;) Bermadah pujangga di sini jugak ! 

Bagaimana pun , Eyza tak kisah warna apa pun bilik nih sebenarnya . Asalkan boleh Eyza study serta stidor kat situ sudah . Karok best jugak ! Ngee . Apa nak jadi karok dalam bilik nih ?? Malaikat tak masuk bilik Cik Eyza oii ! Opsss ~ 

Sampai sini saja . Puan besar sudah bising Eyza online lama2 tanpa study . Okehh yer .. Korang komen skit pasal warna bedroom Eyza tuh yer . Tenkiu . 3.12.2010 , 8.49 PM~

p/s : Sedang memikirkan contest apa nak buat . Tak sure nak buat ke tidak nih pun ! 



8 serangan:

hanim ajla said...

sweet je kaler uh..
:)

Hafizatul Asyrah said...

@ hanim ajla :

ye erk ? hoho
tpi mcm terang sgt warna dy .

;)

humblemOdest said...

sakit mate !!
argh !! hohoho

Hafizatul Asyrah said...

@ humblemOdest :

ohhh sampai bgitu skali ..
memg skit mte kalo tgok..
terang sgt ..

:D

cindir-rela said...

muahah!

same kaler ngan bilik tidur saye..but it was lastyear nye kaler..hurm..

tapi lagi lembut la..dusty purple.. baru tukar perabot n internal design, tapi da terpikir nak tukar kaler lain..hahah

Hafizatul Asyrah said...

@ cindir-rela :

ohh i see .. :)
waaa nk tukar warna aper jea ??
eyza kalo nk tukar pun , next2
year la kowt .. teheee ~

;)

DILA AMER said...

wahhh. kaler pepel la. cute! bile dla kaler pink je ;)

Hafizatul Asyrah said...

@ DILA AMER :

wahhh pink !
ngee pink lembut ker ?
mesti cantik .. ;)

Post a Comment

Berikan sebarang cadangan dan pendapat anda di sini . Setiap komen anda sangat dihargai . =)