Tuesday, June 15, 2010

Bercuti .

Asalamualaikum w.b.t buat semua pembaca .

Hari nih penat sikit . Hhu biasalah berhijrah ke sini sana la katakan . Tapi apapun memang best berhijrah macam nih . Huu mengarut2 . Lencong sini sana sudah . * Memang begitu sejak azali ...


Maybe ada yang tertanya - tanya mana kenapa jarang2 entry dikeluarkan sejak akhir2 nih . Yup , actually Eyza sangat busy busy dan busy dengan urusan yang perlu disettlekan dalam kadar segera . Hal keluarga seperti Bercuti dan sebagainya . Semua sudah diatur secara fleksibel . Fuhhh !* Gila kah ?

Dalam kesibukan dunia , mengejarkan Eyza untuk buat semua benda . Kadang2 lupa tuh memang lah . Homework , Study , Folio , PEKA dan sebagainya rasa dah lesap entah ke mana . Tapi dalam minggu akhir nih still semua benda tuh tak siap . Ohh Eyza memang seorang yang nyanyuk pasal benda2 nih . Tak dapat dinafikan semua itu ! * Nenek , umur berapa ??Yang penting dalam masa cuti nih banyak benda baru yang EYza belajar secara tidak formal la katakan . Hhu . Kerja2 rumah boleh tahan la jugak digayutnya tapi tak dak la sampai nak naik gila kan ? Tapi kadang2 meletus la jugak baran nih .. * Minah nih memang cepat baran !!

By the way , next week Eyza bakal meninggalkan blog nih untuk terbang ke Asrama SMKAPPs . Oleh yang demikian , korang harap maklum ja lah yer . Memang confirm2 tak ber-update lah blogjogging nih . Dah xjogging seperti biasa sudah .. * Berita sedih nih ..

Pengorbanan perlu dibuat untuk kejayaan masa depan ..

Handphone , saya pisahkan anda dalam kadar masa sementara .
MP4 , saya tinggalkan anda buat seketika .
Website , saya ceraikan anda demi cita - cita dan masa depan .

Hee yang no 3 tak boleh blah sikit ceraikan . Bukan perkataan biasa tuh . Tapi terimalah kenyataan . Maybe MySpace , Twitter , dan Facebook akan didelete account sebelum Eyza berangkat ke asrama . Tapi masih dalam perancangan . Hanya tinggal Blogger sahaja yang ada .. :(Haa baik punya kena Tahniah dengan Abah sendiri . Hehe . Tapi jangan salah faham dengan status tuh ok ? Maksud sebenarnya ialah Selamat Tinggal Facebook , Cintai Pelajaran . Hoho tersalah ayat sikit . Kalau salah faham memang abih ler .. * English tunggang-langgang !

Lepas nih , malas nak berkomuniti dah sebab just ingat nak study la dulu time nih kan ? Tak dak yang penting dari straight A's untuk SPM . Hhe tuh ja dalam otak . Tapi kalau ada masa Eyza jalan2 la jugak kat blog nih . Tapi tidak seperti dulu . Study is the first , Enjoy is the last . Tapi dalam study2 pun , enjoy diselitkan jugak . Wekekek ! * Jangan jadi bendul sangat yerkkk !

Sampai sini sahaja untuk hari nih dan akan datang . 10.30 PM , 15.JUN.2010 ~

0 serangan:

Post a Comment

Berikan sebarang cadangan dan pendapat anda di sini . Setiap komen anda sangat dihargai . =)