Friday, February 26, 2010

Pen dan Pensil .



Pen dan Pensil .

Tak boleh dipisahkan dari segi fizikal mahupun mental . Cuma search dalam pencil case anda , confirm duaa2 benda nih ada punya . Dalam pencil case anda mesti punya ada . Begitu juga dengan saya . Pensil ada pen pun ada . * Pencil case saya complete semua sekali .



Pencil case merupakan nadi bagi saya di sekolah . Sebab takdak pencil case lagi bikin saya gila sebab tak dak benda nak main . Ekeke . Main pencil case best sebab macam2 ada . Nak apa ? Habaq ja . Pen , pensil , pembaris , pemadam dan sebagainya . Cuma marker ja takdak . Mau tak habis meja kena conteng . :) * Woi vandalisme ! Habaq kat Cikgu Disiplin satgi .

Tapi memang tak segila mana la kalau tak dak pencil case tuh kalau pen dan pensil tak dak lagi bertambah gilanya . Biasa la , selalunya kalau masuk majlis macam perhimpunan ker , bawak buku catatan dengan pen ja . Ekeke takkan nak bawak pencil case yang macam2 ada tuh . Nanti hilang , gila pulak ! * Dia nih semua benda nak jadi gila .



Hoho apa yang ada dalam pencil case saya ?

Pen , Pensil , Pemadam , Pembaris , Gunting , Gam ,dan Liquid Paper .

Segala benda nih memang asas la ada dalam pencil case kan ? * Eleh ! Macam dia sorang ja yang ada .

Dah2 . Sebelum melalut sampai panjang entry nih , sudah2 la yerk . Hehe saya sayang pencil case saya lebih ! Miahaha saya tak sayang anda pun ek ? Wakakak ;) Dak2 . Lawak ja . Ok :|

Tadi kat sekolah ada kelas Physics . Fuishhh , best belajar tadi . Faham skit2 . Ekeke sikit ja pun faham . Oitt ! * Ok dari tak faham langsung kan ? :D

2 serangan:

^Syaz~Wanie^ said...

ooo pencil case ~~
apa pasal tba3 pencel case nih ?? =="
SPLASH DREAM !

Hafizatul Asyrah said...

haha entah .. saja :)

Post a Comment

Berikan sebarang cadangan dan pendapat anda di sini . Setiap komen anda sangat dihargai . =)