Sunday, February 14, 2010

Hari-Hari Bahagia .



Dan sebenarya ku mengharapkan
Di sebalik senyuman mu itu
Kau juga merindui aku
Ohh ..

Bahagianya hidup nih . Hihi Lucky Drawlist kat Facebook hari nih memang betul !

My Daily Luck For Today ( 88% ) .
Colours : Purple .


Eekke pagi2 lagi dah usha Facebook seawal 9 pagi . Tak awal sangat lah kan ?? :D Pastinya selepas bangun tidur , terus mengadap dan meng-On9 Facebook semestinya . * Ank dara apa la nih ?? Bangkit tidor lambat ! Teruk3 . Tak dapat ditafsir lagi sebab itu memang rutin WAJIB setiap kali cuti sekolah . Ekekekke tak boleh nak ubah ..

Aku manusia lemah
Selalu terjatuh
Berbeda aku darimu
Kau berdiri teguh
Aku serba tiada
Aku kekurangan
Dan bila kau tiba
Aku hilang dari kewujudan ..

Pukul 10.23 pagi . ( 14.Februari.2010 )

- On the way pergi rumah Tok Cik Chantek sebab ada engaged Mak Ucu Mizah . Pergi dengan persiapan fizikal yg entah apa2 . Tak sempat nk bersiap make up tebal2 setebal 5 inci . Wakakka * Kira natural beauty la sebab muka free . =.=' . Pakai jubah Purple labuh sampai lutut & slack . Huh casual betul !



Pukul 10.45 pagi .

- Smpai Utan Aji . Disambut oleh kaum kerabat di sana . :) Mula2 sampai malu2 kucing sebab ramai pulak kaum kat situ . Aduhaii malu2 kucing la pulak makcik sorg nih kan ? Then , follow mama pergi umah Mak Long Mimi kat area situ jugak . * Auwww habis kotor baju I . Grr gedik ! .

Pukul 11.30 pagi .

- Tolong2 Mak Long Mimi masak kuah nasi paprik . Fuhhh tak tahan . Kena lap pinggan ! * Mula2 malas . Tapi buat jugakla dengan ikhlasnya ! :) . Selesai . Abah balik rumah dengan abang naik motor sebab nk pergi rumah PakCik Ah Kaw . Gong Xi Fa Cai !

Pukul 1.01 petang .

- Rombongan sampai . Huh cepat betul urusan sekian2 . Tak sampai 30 minit pun . * Tiada bantahan dari kedua-dua belah pihak . Disambung dengan acara makan & makan seisi keluarga dan gedabak rombongan meminang . * Gangguan budak2 mesin rumput menyusahkan majlis berjalan lancar ! =.='



Kau Cinta pertamaku
Engkau cinta terakhirku
Tiada apa yang bisa menafikan kasih kita…

Kau ayu dimataku
Satu antara seribu
Tiada tara didunia…

Acara berjalan lancar dan selesai pukul 3 lebih . Eyza & family meninggalkan Utan Aji pada pukul 3.38 petang . :D Berlajan menghabiskan duit di Hafifah dan Borong Dinhh ! Fuhh beli-belah habis !! * Macam xpenh shopping plak ! . Dan berakhir itu , kami pulang ke rumah dengan penat tapi best .

Yess ! Dapat baju baru . Beli bekas air Apple Lady . Wakakka . * Benda alah macam tuh pun nak gtaw ! Balik2 , abah pimp up bilik . Tukar katil tingkat . * Macam mangkuk tingkat pulak ! Dan happy gila2 lagi .

Apa2 pun hari nih memang happy gila . Terima kasih atas kasih sayang daripada Abah sebab tukar katil baru kat bilik & perhatian dari Mama sebab beli baju baru dengan bekas air baru ! Insya-Allah akan dimanfaatkan .. :)



Mama & Abah , amik tuh ! :) Muahhx I Love You !!

2 serangan:

Syakierah said...

ohoiii! katil tu katil kakcik ;P
keke
:p

Hafizatul Asyrah said...

haha taw xpa .. :P

Post a Comment

Berikan sebarang cadangan dan pendapat anda di sini . Setiap komen anda sangat dihargai . =)