Tuesday, December 15, 2009

Soalan dan Soalan .



Hye awk .
Wat per tuh ?
Sihat ?
Dah makan ?
Tak kuar ?


Arghhh serius Eyza cakap , Eyza xsuka jawab soalan nih . Tapi apakan daya , kena jawab la jugak . Dalam hati jawab macam nih :

Hoi awk .
Tgh chat la dgn ko la nih !
Kalau sakit , xdernyer nk on .
Kalau xmkn lagi , xdernyer nk chat .
Dah dok mengadap komputer , macam mana nk kuaq ?


Miahaha tapi kadg2 , terlepas jugak ayat - ayat tuh . Ekeke . Jangan marah ya . Sungguh , saya sangat malas hari ini . Malas . Malas . Malas .

Oleh itu , Eyza main Cafe World . Pastu bosan jugak . Interview Along pasal Neurobiology . Semangat kental sangat la pulak nak amik tau . =.='

Lepas tuh bertukar menjadi CikLala sebab chat kat ChatBox . Huhu mula - mula chat best la kan . Pastu bosan balik sebab saya asyik men games di Cafe World . Ekeke . Cafe World sangat penting sekarang . So faham - faham jerk la .

Ahah ! Lepas tuh ( tak lama kemudian ) , abah buzz pulak kat YM ! Aduss . reply dan reply . Abah cakap :

" Tak dak kerja ka ? "

Ekeke kantoi dah la . Abah kat Sungai Petani sekarang . Mama batuk - batuk semalam . Demam sebab kena tinggal dengan abah kot . Heheh apa - apa pun , saya sayang mereka sangat - sangat ! :D

Aaa . Dah ttaw nk taip apa dah . Sampai sini cukup lah na . Malas serta bosan . Ekekek bye3 . Tatau nak cakap apa dah .

2 serangan:

^Syaz~Wanie^ said...

ala sien nya mama huhu :D

Hafizatul Asyrah said...

miahahha ya3..

ksian ..

Post a Comment

Berikan sebarang cadangan dan pendapat anda di sini . Setiap komen anda sangat dihargai . =)