Friday, October 16, 2009

Yaznewish :)Yaznewish.com merupakan sebuah laman web yang baru dibuka semula selepas terpaksa ditutup buat sementara waktu kerana menghadapi masalah teknikal yang tidak dapat dielakkan . Ianya merupakan satu komuniti yang bergiat aktif suatu masa dahulu tetapi terpaksa ditutup sementara .

Dalam lingkaran awal ini , tiada yang menarik lagi di Yaznewish.com kerana ianya masih baru .. Pembaikian sedang giat dijalankan untuk memuaskan lagi laman web itu ..

Yaznewish.com kembali dengan penampilannya yang baru . Berlainan dari sebelum ini . Penampilan terbaru tampak lebih kasual dan profesional dari sebelumnya . Namun , pembaikian masih giat dijalankan . Forum2 akan dibuka nanti .. Diharap mendapat sambutan ramai ..

Eyza merupakan salah seorang daripada ahli Yaznewish.com . Ahli baru yang mengikuti Yaznewish.com . Sebelum nih tak pernah join forum .. Tapi entah kenapa tergerak hati nak join Yaznewish.com .

Inilah Yaznewish Eyza .Kosong jek sebab masih baru lagi di sana . Jom sama2 mengikuti Yaznewish.com . Sokongan anda sangat diperlukan .. :)

Klik sini jika berminat .

0 serangan:

Post a Comment

Berikan sebarang cadangan dan pendapat anda di sini . Setiap komen anda sangat dihargai . =)