Thursday, November 4, 2010

Oh Air !


Asalamualaikum w.b.t buat semua pembaca .

Malam nih keadaan rumah sudah semakin tenang . Air dah makin surut dan rumah dah kira siap dicuci kecuali Bilik Eyza ler . -.- Agak menyusahkan sebab bilik tuh la yang agak kuno tak bleh dibantu sebab berlantaikan tikar getah .* Terimalah kenyataan !

Rumah berselerak seperti baru masuk rumah baru . Hehe biasa la tuh . Apa bleh buat kan ? Nasib badan ! Kerja2 mengupgrade rumah yang under maintainance nih memang memenatkan . Yang paling baik , kitorang akan tidur di ruang tamu . :) * Auwww ! Sakit belakang I u tawu x ??

Sebelum mengarut lebih panjang , Eyza nak tunjuk skit gambar air surut di rumah Eyza . Alhamdulillah , dalam pukul 10 lebih camtuh , air dah start surut skit dri rumah Eyza nih . Yeayy ! Maka bermulalah kisah cuci di luar rumah , kereta dan dapur !

Check it Out ! Gambar air ~









Gambar ini bukan diambil melalui DSLR tapi sekadar kamera biasa . See ? Lebih kurang DSLR tak ?? Semestinya tidak ! Whatever pun , jangan lah pandang rendah pada kamera yang bukan DSLR . Walaupun apa jenis kamera pun , ianya tetap berguna untuk mengambil gambr . SO don't judge a book from its cover . ;)

Mengarut3 ! Dah3 .. Eyza taw korang dah menyampah gila tengok gambar2 banjir kan ? Tapi nak buat mcm mana . Dah musim ler orang katakan . Macam buah durian gitu ada musim2 baru nak dapat ! :)

Sampai sini saja . 10.27 PM , 4.11.2010 ~

2 serangan:

abgreds said...

assalamualaikum fiza..

banyakkan sabar fiza. dah turn utara kena banjir. dulu turn johor..

gitulah hidup fiza. ada masa suka duka, susah senang..

tak pe.. esok lusa jadi kenanganlah tu..

Hafizatul Asyrah said...

waalaikumusalam ..

dengan dugaan nih la , fiza tau susah senang dan pahit manis kehidupan .. :)

Alhamdulillah tuh just banjir jer belom kebakaran ker aper .. kalo tak lagi teruk ..

setiap yang berlaku tuh kan ader hikmahnyer .. ada la tuh ganjaran lain untuk fiza dan keluarga nih ..

Insya-Allah ..

Post a Comment

Berikan sebarang cadangan dan pendapat anda di sini . Setiap komen anda sangat dihargai . =)