Saturday, November 27, 2010

Mac OS


Asalamualaikum w.b.t buat semua pembaca .

Saja nak share pasal Mac Os di sini . Actually , Eyza tak tawu nak story apa . Maybe petang nih , kalau tak busy pergi shoot di keliling kampung maybe . Hope , jadilah . Tapi tengok mood la jugak . Tehee ~ 

Mac OS Desktop

Keh8 Desktop Background sama macam background blog nih kan ? Tehee dah tuannya sama , kira semua sama la yerk ! Sebelum nih memang dah pernah guna MacBook sampai laptop tu lingkop . Miahaha ! Keganasan terlampau la kot tuannya nih kan ? *Memang ganas ++


OK . Apa yang best bila guna Mac OS ? 

Kalau korang tengok desktop Eyza tuh , confirm korang dah tau kan apa yang ada ? Based kepada Docky , semua applications tuh rasanya sama dengan aplikasi2 untuk yang lain macam Ubuntu , Vista dan seangkatan dengannya . 

Nak taw lebih pasal Mac OS ?

Mac OS

Click situ dan jelajah apa yang korang nak cari pasal Mac OS nih ok ?

Eyza suka Mac OS nih sebab bila bosan2 boleh main dengan screen desktop . Menari-nari larikan document . Teheee , Eyza taw korang tak faham . That 's why I want you use it ! ;P






Nih la maksud Eyza . Diingatkan di sini , gambar nih Eyza amik kat Google . :)
Jom usha info pasal MacBook pulak di sini .

Ok9 sebelum merapu lagi panjang ++ , rasanya sampai sini jer . Gipun , Eyza tak der la berapa tawu sangat psal Mac OS nih . Just tahu guna + merosakkan saja . Jom join Eyza pakai Mac OS nak ? Belum cuba belum tahu . Sudah cuba nak selalu ! ;)

Sampai sini jer . 2.37 PM , 27.11.2010 ~

p/s : Serius rindu gila dengan MacBook sayang tuh !

2 serangan:

KimiCnoL said...

mac is best..tapi xmampu la nak beli ;(
JOM BACE ENTRY BARU
"1.Blogger Kene Rajin Menulis??"

Hafizatul Asyrah said...

@ KimiCnol :

huhu xpe3 ..kumpul duit slow2 ~
;)

Post a Comment

Berikan sebarang cadangan dan pendapat anda di sini . Setiap komen anda sangat dihargai . =)