Monday, September 20, 2010

Saya Semakin Tua .



Asalamualaikum w.b.t buat semua pembaca .

Alhamdullilah hari nih genaplah 16 tahun , Hafizatul Asyrah bt . Zulkhairi menghirup udara segar dunia . Hehe yeahh . Saya semakin bertambah usia dan hope menjadi matang seperti umur juga . Ngee tapi tak boleh la nak berubah secara revolusi perangai budak2 tuh kan ? Why not we slowly try .. * Ko memang takkan berubah!



Seperti biasa , bila dah birthday memang lah ada orang wish la kan ? Hehe terima kasih kepada semua yang mengucapkan Selamat Hari Lahir kepada EYza . Serius , bila Nur @ My Sahabat wish semalam masa Eyza call memang mengalirlah kolam2 air panas di mataku . Cewahhh .. Terharu taw !! * Namapun sahabat ..



Sehari menjadi Birthday Girl memang menggembirakan . Haha best ker ? Boleh la tahan . Tadi pergi hostel menjenguk budak2 junior dan hantar puding kastard yang tak jadi . Hehe ! Jumpoa adik2 junior jer la memandangkan Senior2 tak dak pulak nak bersua muka .. Huhhh sedih betul ! * Sedih senior2 dorm Melati tak wish !

Tapi takpa . Mungkin diorang lupa . HEhe ! Saja nak sedapkan hati jer nih . By the way , mesti ada yang tertanya - tanya , dapat hadiah apa ?? Berapa juta hadiah dapat ?? Huahua ! Actually , Eyza malas sikit kalau bercerita bab2 hadiah sebab memang Eyza tak dapat hadiah gi hari nih . HEhe takpa3 .. Senyuman sudah cukup sebagai hadiah . * APa kes nak tergedik2 mintak hadiah kat orang ??

Kalau tengok Facebook memang ramai yang wish . Huhu terkejut jugak bila online Facebook tadi . Hehe lebih 30 orang la jugak wish Happy Birthday . Memang tak jangka seramai itu . Yang tak kenal pun wish jugak ! Apa2 pun terima kasih bebanyak yer ! Sayang korang semua la !! * Lain kali tegur2 la orang tuh !

Moga2 persahabatan kita sentiasa terjalin yer . Semoga kita semua diberkati Allah .. :)



Nah nih untuk korang . Amik sorang satu yer ! Jangan berebut-rebut taw ! Muahhx sayang anda selalu ! <33

Sampai sini saja . 9.13 PM , 20.SEPTEMBER.2010 ~

Mood : Geram sebab CikDini rosak !!

4 serangan:

MuNsYi SaMa said...

Selamat hari lahir. Semoga umur yg btambah mendekatkn lg kmu dgn Allah. :)

Ayie said...

huh.. dah leh panggil makcik dah ni... erkkk

Hafizatul Asyrah said...

munsyi : Amin .. :)

Hafizatul Asyrah said...

ayie : ohhh kejammm ! :P

Post a Comment

Berikan sebarang cadangan dan pendapat anda di sini . Setiap komen anda sangat dihargai . =)