Friday, June 11, 2010

Berehat .



Asalamualaikum w.b.t buat semua pembaca .

Terasa lama pulak x update blog nih walaupun xdak la lama sangat . Agak busy sebab sepupu balik . Oleh yang demikian , sepupu lebih penting dari blog . Actually , diorang conquer laptop menyebabkan Eyza susah skit nak post entry . Wekekek susah nak bercerita kalau ramai2 nih . * Terlepas cakap nanti !



Hari nih jumpa lagu yang not bad la jugak mendayu-dayu nya . Pagi2 lagi bangun lepas badan jadi macam pelampung sebab tambah air semalam . Ohh teruk jugak bila demam panas mulai menggila . Tak pa bersabar .. Ok .. Kita layan jer la lagu yang penuh makna nih .. * Mengimbau masa lalu ...

______________________________________

Satu Bintang - Awan Band

Bintang yang berkelip
Sampaikan satu petanda
Saat kau terzahir
Dalam sebuah kata

Kau hadir bagaikan
cahaya memancar jiwa
ku dambarkan syurga
disaat kau menjelma

Satu bintang disana
nampakkan cahayanya
terangkan dia disana
walau ku tak berdaya

Satu bintang disana
terang sepanjang masa
cinta ku kan bersama
walau jasad ku sirna

Kau jadikan ku terasing
dan jauh darimu
tak termampu
abadi ke akhir waktu
Lepaskan la
Seandainya terbeban hatimu
Dan bayangku
masih tetap menemanmu

Sorry tak dak video clip yer . Try cari kat youtube tapi tak dak la pulak . Adohaiii . Tapi kalau sapa nak lagu nih , bleh la usha2 kat sini :

~ Klik Sini untuk Download atau Dengar ~

Ok . Sekadar untuk berkongsi lagu nih ja . Rasanya maybe nih lagu lama dah kowt . Hehe buat siapa yang rasa nak kongsi lagu boleh jugak . :) Mana tahu bleh buat Zon Musik Di Sini ker .. Belum cuba belum tahu .. * Bukak gadjet baru !

Sampai sini saja , 11.23 Pm , 11.JUN.2010 ~


2 serangan:

Hapiz Rahman said...

nak berblog kena ada privacy... :) kan?

Hafizatul Asyrah said...

yup betul3 ..
:D

Post a Comment

Berikan sebarang cadangan dan pendapat anda di sini . Setiap komen anda sangat dihargai . =)