Wednesday, June 2, 2010

Benci .



Asalamualaikum w.b.t buat semua pembaca .

Selamat malam buat anda yer . Refer kepada title , memang faham2 la yer . BENCI nih memang perasaan yang tidak boleh digambarkan bagaimana . BENCI = MENYAMPAH = MELUAT

Malam nih dengan mood yang agak bengang memang membuatkan Eyza angin satu badan . Hhu bengang betul bila masuk bab2 mesej nih . Ekeke entah kenapa Eyza bengang betul bila tak boleh send mesej nih . Adoyaiii ! Nih gara2 jatuh sebab dilempar semalam . * Memang nak kena HP nih !



Macam apa ja . Tapi biarkan . Hari nih balik lambat sebab Abah tak boleh ambil . Oleh itu , isilah masa lapang dengan berborak dengan Is , Az n Cik Pah . Huahua . Cik Pah stay kat hostel so ada la jugak orang nak melayan Eyza yang asyik macam baby baru lahir ja kat sekolah tadi . Ekekeke ! * Serius tak matang punya perangai !!!

Melayan budak2 3 orang nih asyik story pasal novel . Aduhaii kesian Cik Pah , nak pinjam novel tapi tak cukup keberanian pulak . Hohoho takpa3 . Next week sama2 kita jadi penakut yer ! * Apo kehe nyo ??

By the way , di sini Eyza nak gitau la , maybe next week lepas cuti nih , Eyza akan merehatkan diri buat temporary di hostel . Ekeke bolehkah Eyza survive dok hostel ?? Sanggupkah Eyza meninggalkan Cik Blog ini ?? Ohh tidak !! * Hidup penuh dilema !!

Part kena berkorban demi masa depan nih memang la 'susah' skit . Hehe tapi kena biasakan jugak . Buat Cik HP , selamatlah dirimu dari menjadi mangsa dera . Ohh confirm anda akan bahagia ! Ekeke . Doakanlah Eyza yang agak ngokngek nih bahagia kat HOSTEL yer ;) * =.='

Tapi tak sure la lagi . Huhu tunggu keizinan dari pihak atasan dahulu yer . Wekeke . Buatlah apa sahaja asalkan hidup bahagia ! Orang yang inginkan kejayaan ialah orang yang sanggup berkorban jihad untuk mengubah hidupnya . * Ini saya punya !!

Budak2 sekolah memang macam nih . Macam2 hal la ! Itulah kenyataannya . Hehe Eyza memang jenis yang tidak boleh bersabar . Kadang2 emosional lebih . Aduhaii kena ikat sikit perasaan nih , jangan jadi tegas sikit . * Woww garang ??

Ok dah lari tajuk . Eyza tau la . Huuu buat siapa yang mesej Eyza , sorry yer lambat reply ker . Cik HP tengah buat hal . Dia memang kadang2 merajuk sikit biasalah nak kena tinggal kan ?? Ekekke * Alahaiii !

Sampai sini sahaja . 8.06 , 2.JUN.2010 ~

2 serangan:

nuRuLain_zAiNi said...

mm..lama dah x bce novel..hehe

Hafizatul Asyrah said...

huhu nnt kita baca sama2 :)

Post a Comment

Berikan sebarang cadangan dan pendapat anda di sini . Setiap komen anda sangat dihargai . =)