Sunday, May 9, 2010

Luar Negara .



Asalamualaikum w.b.t buat semua pembaca .

Hari nih Hari Ibu . So rasanya semua dah sedia maklum pasal tuh kan ? Yang demikian , tak payah Eyza nak promote2 pasal tuh . Hari yang indah nun bahagia membawa khabar gembira buat Eyza . Hajat Eyza buat sekian lama tercapai ! * Kau nak kawin ker ??

Pergi Luar Negara

Walaupun dah pergi banyak kali tapi tetap tak sama macam yang nih . Haha . Dalam banyak2 negara , negara nih paling buat Eyza panas lagi gila ! Perghhh . Jangan main2 ok ? * Main badminton ek ??

Ok . Selama Eyza stay alert kat Perlis Indera Kayangan nih tak pernah sampai lagi kat Wang Kelian . Serius , tak tipu . Tak pernah sampai langsung dan hari ini pertama kalinya menjejakkan kaki ke sana ! * Cehhh pigidah !!

Dah pergi sana , jalan punya la belok2 macam ular kena palu daa ! Naik bukit turun bukit menyebabkan jantung macam nak terlempar keluar jerk kowt tingkap . Tapi disebabkan jantung Eyza nih boleh tahan standardnya so xterlempar la lagi .. :) * Yes3 ! Aku hebat !!

Pijoyz a.k.a Abang Eyza drive masa nak pergi . Huu elok sampai jerk tengok2 kat sempadan ! Gila . Tunggu apa lagi kan ? Redahhh ! Thailand mai ~ * Kappungkapp Sawadikap !

Gempak habis r . Barang murah2 beb . Actually ada la beli barang sikit . :) Nak taw ?? Nak taw??? Nak taw ???????? Check it out !!






Benda nih la yang menarik perhatian Eyza sampai terrsengih macam orang gila . hehe . Sorry la background tak berapa clear. Biasalah orang rumah nih memang berseni sikit . heheh ;) * Keluarga seni !

Apa pun memang enjoy gila dapat trip macam nih . Serius weekend nih paling gempak sebab Sabtu & Ahad asyik berjalan jerk . Masa di rumah kurang . Umpama tak dok kat rumah jerk la ! :) * Kaki Jalan !

Sampai sini jerk yer . Minggu nih busy . Eyza tak boleh hidup tanpa membuat nota ! Haha . Selamat Hari Ibu ! 9.24 PM , 9 May 2010 ~

2 serangan:

|Sy4z|w4n!3| said...

hahaks ! bear sper tuh ? mai kt wanie ! ;P

Hafizatul Asyrah said...

mierabear kak ngah la ..

nk3 ?? mai amik kat rumah ..

Post a Comment

Berikan sebarang cadangan dan pendapat anda di sini . Setiap komen anda sangat dihargai . =)