Tuesday, March 16, 2010

Pawagam .Assalamualaikum w.b.t .

Malam nih Eyza dah sihat . Alhamdulillah , lega sikit rasanya badan dah boleh buat kerja macam biasa . So boleh hidup macam orang normal semula dan akan menyemakkan hidup anda semula .* Lepas nih dia gila pulak !Malam nih , kalau korang baca postage dari bawah , semua cerita pasal filem2 yang sedang hangat di pawagam . Sebenarnya , bila tengok labels Filem ada sikit ja postage , jadi tak best la pulak . Oleh itu , Eyza penuhkanlah dengan filem2 terbaru kat pawagam sekarang .Huwaaa lama tak pergi pawagam kan ? Jom pergi nak ? Ada sapa2 nak belanja tak ? Ekeke * Sila sediakan duit banyak2 , kalau nak tengok wayang dengan saya ! Woiii jangan pergi tengok wayang . Maksiattt . o.O

Macam2 pilihan filem yang ada . Macam2 genre dari pelbagai2 pengarah . Macam2 jalan cerita ada . Pilih ja nak yang mana satu . Semua boleh . * Tapi sila dapatkan tiket di kaunter tiket . Jangan nak redah terus !

Eh kalau makan popcorn pun best . Wekeke . tapi kat dalam bilik abang , Pijoyz & Hafaisy , memang menjadi panggung wayang di rumah . So tak payah nak buang duit pergi beli tiket dan buang masa pergi panggung wayang yang semestinya tak dak kat Kangar . ;) *Kat rumah pun boleh !Ok . Malas nak story panjang2 . Kalau nak taw lagi maklumat pasal filem2 terkini , usha la kat blog nih yerk . Kalau nak taw , comment kat ChatBox pun boleh . :)

Bye3 . I'm on happy mood now . I'm Fine ~ ;)

0 serangan:

Post a Comment

Berikan sebarang cadangan dan pendapat anda di sini . Setiap komen anda sangat dihargai . =)