Friday, March 19, 2010

Hari Abang Angin Sedunia .



Asalamualaikum w.b.t



Malam nih nak buat hot chat la sikit kan . Macam yang anda2 sekalian baca kat title tuh Hari Abang Angin Sedunia . Memang nampak gempak habis tajuk kan ? * Tapi tak dak dalam sejarah la lagi !

Petang tadi , abang Eyza , Pijoyz asyik nak angin ja . Aduss buat ini tak kena . Buat itu pun tak kena . Haishhh memang apa yang Eyza buat mesti kena dengar dia melenting . * Tension aku dengar !

Lepas tuh , melepaskan geram dalam bilik . Belasah semua bantal sampai lenyek macam nak buat cucur jemput pisang . * Macam mak kawan Shin Chan ! Memang bengang sangat2 !



Mesej pulak dengan Wanie . Hah memang kebetulan ! Abang dia pun angin satu badan jugak . Maka tercetuslah Hari Abang Angin Sedunia .

Sudah lah malas nak mesej . Sapa mesej , jangan berharap sangat nak di-reply . Grrr geram betul !! Dah la ada orang tuh , sesat kowt . Tiba2 jerk mesej . Silap nombor ka apa entah . Bongok betul !! Masa orang tak dak mood la diorang sibuk nak mesej . * Free jer dapat maki hamun !

Dah la pagi tadi excited nak tengok High School Musical 2 kat TV3 , abang kacau . Nak tengok Bong la kat TV9 . Ishhh sibuk ja ! Orang tengah nak melayan pun tak senang ! * Dush .. Dush ..

Buat semua ,harap maaf ya . Memang tengah kusut betul sekarang nih . Sorry sangat2 yer kalau ada yang menyakitkan hati ker apa .. Actually memang mood sudah dibawa terbang agaknya malam nih . Sorryyyyy ~



Diharap esok dapat menceriakan hidup ini semula . :) * Senyum tak ikhlas !!!


p/s : Folio KOMSAS dah siap . Homework Physics dah settle ! ;D
* Ini pun nak gitau !


2 serangan:

^Syaz~Wanie^ said...

erk. ish sian kt abg . haha . apa hal boleh agn plak ? hek3

Hafizatul Asyrah said...

haha xtaw kat dy ..
kerja mrh org ja ..

=.='

Post a Comment

Berikan sebarang cadangan dan pendapat anda di sini . Setiap komen anda sangat dihargai . =)