Sunday, March 21, 2010

Design Lagi2 !Asalamualaikum w.b.t buat semua pembaca .

Tapi rasanya tak dak orang baca gi kalau tengok betul2 masa sekarang . Sapa la nak baca pagi2 buta nih ?? Tapi takpa . :)

Nak kongsi la lagi design2 yang buruk serta hodoh yang di-shoot petang tadi . Ada yang diambil di sekitar taman mini yang terdapat di rumah Encik Zulkhairi itu .. Macam2 adoo !

Ni sambungan design yang mula2 tadi .. HehehSiput dah bercerai talak 32 dalam hukum kanun siput2 dunia .Pokok nih kelaparan , habis dia makan pasu !Pasu antik dikelilingi peminat2 setia !
Daun nih dok ehem2 , tapi kena kacau !

Nih ja untuk tatapan korang sepanjang gambar di - shoot di taman mini dekat rumah nih hah . Ada lagi design untuk anda cuci2 mata dengan keindahan yang ada .. Cewahhh ! * Ayat bukan maii cik ..

Hah ! Gambar nih Adobe Photoshop sikit2 ja pun . Blurr dah tak tau nak design macam mana lagi sebab tak tau nak buat jenis apa . Huhu tak berkembang ~ ;) * Memang lambat berkembang pun !!

So selamat mengusha .. :) Mau tak suka takpa lah .. Terima kasih sebab tengok juga ! Ini sekadar perkongsian idea , bukan untuk menunjuk-nunjuk kehebatan diri . Harap anda tidak menyalahtafsirkan maksud sebenar entry tentang design2 ini .. :D

0 serangan:

Post a Comment

Berikan sebarang cadangan dan pendapat anda di sini . Setiap komen anda sangat dihargai . =)