Sunday, December 13, 2009

Jual Diri



Hak Cipta Terpelihara

" Jangan letak gmbr sbenr dlm internet "

Awal - awal lagi saya sudah dipesan seperti di atas oleh seseorang yang penting dalam hidup saya . Disebabkan itu , saya telah menggunakan Software Adobe Photoshop untuk memalsukan gambar diri saya sendiri . Ehh pa kes formal sangat nih ?? =.='

p/s: Jangan pernah tertipu dengan gambar - gambar berkenaan . Saya tak pernah meletakkan gambar ' real ' di dalam website - website saya !

Oleh itu , gambar yang anda lihat di sekalian website - website saya , tidak kira di Facebook , Myspace , Blogger , Photobucket , DeviantArt mahupun Blogger ini sendiri bukanlah gambar sebenar !
Peringatan sudah diberikan . Harap Maklum .

Ada yang cakap :

" Pakai bedak ' photoshop ' 3 inci , nak cari populariti la tuh ! "

Saya menjawab :

" Gambar saya , suka hati saya la . Bukan muka korang ! "

Ada yang cakap macam nih :

" Baik guna gambar ' Photoshop ' dari biar orang tengok muka sendiri . Sekali orang tengok , tambah dosa kita ! "

" Kalau orang ada maruah diri , dia xkan senang2 letak gambar ' real ' dalam website dia ."

" Lebih baik gitu dari jual diri sendiri . Tayang merata . Semua org perhati ! "

Pedas - pedas belaka balasan mereka . Huh biasa la tuh . So kawan - kawan semua , berjaga - jagalah . Dengan gambar , macam - macam boleh jadi . Sekarang nih , kerana gambar diri tergadai . Lu fikir la sendirik !

Jangan harap , gambar ' real ' korang boleh tengok ! Bukan sesuatu yang mudah , kalau korang - korang nak tengok gambar saya ya . :P

2 serangan:

Syakierah said...

ekeke.
come on.
siapa yg ckp pakai bedak 3 inch,
pakai bedah 0.01 inch den pakai flash sudah.

ah.
mereka cemburu sbb xtaw pakai ps tu.
keke.

:D

Hafizatul Asyrah said...

good ! pandai wahai kak cik ku .
kita bab2 tuh kan pro. :)
gna flash camera r buat trick .
limit2 gna lens flare !

yeah . wohoho ps pun dyrg xtaw apa.
miahahaha .. opss ..
terlebih sudah .. ;)

Post a Comment

Berikan sebarang cadangan dan pendapat anda di sini . Setiap komen anda sangat dihargai . =)