Wednesday, December 30, 2009

Detik Permulaan .




Ok guys .. Ladies and gentleman pengeview blog hodoh ini .. Wekekeke . Eyza nak mula bercerita ok . Tajuk kita hari ini ialah Detik Permulaan ya murid - murid . *sejak bila Eyza jadi cikgu ?

Memandangkan dah nak dekat tahun baru nih kan , Eyza dengan sukacitanya ingin membuat penampilan baru untuk blog nih . Lebih kurang style lagi trend terkini la katakan . Kiranya nak tukar baju la lebih kurang gitu la .

Bukan senang ya nak mengubah ciptaan yg satu nih .. Haiyoo ! Jenuh fikir tau . Nak cari style yg macam mana ? Happening kah ? Colourful kah ? Abstract kah ? Atau bagaimanakah ?? *macam tak biasa buat kerja nih .



Setelah asyik usha serta mengusha dan mengusha , tak dapat idea jugak . Oleh yang demikian , termaktuklah di sini , Eyza tak jadi ubah kot . *jadi ker xjadi nih ?? =.='

Apa - apa pun bakal terjadi , sama2 la kita nantikan ya . Mungkin ada kejutan untuk semua pengeview2 sekalian . Oleh itu , banyakkan bersabar la yerk . Anda diberi keizinan memberi cadangan untuk menetapkan penampilan baru untuk blog ini . * wow ! sukar sekali .

Kemungkinan cadangan anda akan dipertimbangkan . Kenapa tidak mencuba kan ? Mana la tahu , untung nasib anda , Eyza buat cadangan anda sebagai default blog ini . *Famous korang pasnih wehh !!



Fikir dulu yer . Tapi kalau Eyza dah ada idea sendiri , akan diusulkan nanti ! :)
Tunggu apa lagi ?? Fikir la ! Wekekeke ;)

2 serangan:

^Syaz~Wanie^ said...

haha :P
buat mcm cik lala suka la :P

Hafizatul Asyrah said...

wekekeke yeah !

:D

Post a Comment

Berikan sebarang cadangan dan pendapat anda di sini . Setiap komen anda sangat dihargai . =)