Tuesday, November 10, 2009

Hak Cipta Terpelihara




Kembali kepada atas .

Di sini Eyza nak beritahu la skit , Blogger ialah Diari Persendirian . Di sini , anda Bebas menulis apa sahaja tentang diri anda mahupun masyarakat , sahabat , aktiviti dan sebagainya . Asalkan tidak bertentangan dengan Undang-Undang sudah . :)

Kat blog , suka hati anda shaja hendak mencoretkan apa pun kerana
ITU BLOG ANDA SENDIRI .

Tidak ada mna2 pihak yg boleh mempertikaikan coretan anda selagi
TIDAK BERTENTANGAN DENGAN UNDANG2 POLITIK / NEGARA .

Khas buat pengkritik blog org lain ,
Xyah la anda tidak berpuas hati dengan org lain . JEALOUS - JEALOUS sila tolak ke tepi ya ? Alang2 nak KUTUK pun BERPADA-PADALAH . Pastikan apa yg anda buat itu sudah CUKUP PERFECT baru kutuk habis-habisan blog org lain ya ? Suka hati PEMBLOGGER la , apa yg mereka nk post di blog mereka . Bukan menyusahkan anda pun .

Maaf jika kata-kata tersebut menyakitkan hati . Tapi realitinya sekarang begitu lah . Si pengkritik2 mengutuk sesuka hati padahal mereka tidak lah sebaik mana pun . Sebelum mengutuk orang , sila cermin diri anda dulu . Perfectkan anda ??

Blog saya , Milik saya . Xpuas hati ? Sila pergi !

Hak Cipta Terpelihara [ Hafizatul Asyrah bt . Zulkhairi ]

6 serangan:

Budak Malu818 said...

salam..
erm,ader pon entry...
hehe..kepada,sme bloggers..lain mate,lain rase..
sekiranyer,anda tidak suke utk lihat sme yang anda xske disini,diblog cik adik ney..anda,bleh angkat kaki..
saye,rase personally blog dier ney..simple..cantik..erm,xader 6pak serabot pon..kot celah,mane yang

Hafizatul Asyrah said...

ohh ya betul2.. bukan nk halau ..
tapi memg kenyataan .. kalo dah xpuas ati sila beransur pergi ..
:) tiada paksaan tapi permintaan ..

thanx bgi pndpt tntg blog yg
xseberapa mna pun nih .. sbb tuh
ader org yg xsuker ..

=.='

Syakierah said...

sapa la yg x puas ati tu >_>,
haha.
sapa xpuas ati mari blog saye je :)
let's read those F words there.

;P
sbb tu rasanya xda org brani nk **** my blog kot.

:P,
u start den you'r dead pig. yes.
*ni utk pengcritic tu oke*

;)

Hafizatul Asyrah said...

wohohoho orait my sis !

ur turn :D

SyAzWaNiEeE said...

aik kta kt spe ni??
cm knal ja ..
haha not me :P

Hafizatul Asyrah said...

wat xtaw la plak ..
sapa lagi kalo bukan
tutt .. :)

tett xmaw kata pa la ..
:D

Post a Comment

Berikan sebarang cadangan dan pendapat anda di sini . Setiap komen anda sangat dihargai . =)