Monday, April 6, 2009

Re-Test BA!!

Grrr hahahha bleh jawab dengan aman n xtenang..Cause ader 1 soalan yang eyza xhafal n ustazah tukar format dier..Adoi2 ustzah nih kot nak gtau perkataan tu msuk..Adeh kan dah kene delete 1 markh.. Grrrr geram5 asal la eyza xterfikir nak hafal perkataan lain samer?Ish5 tapi SFSG jugak lah otak aku yang kecik nih hafal BA..Hahhaha it's the dissapointed re-test for me because I lost 1 mark.. Grrr shit tul.. Hahha apa2 pun eyza dah betul banyak doi.. Cukup2 ler tuh.. Otak perlu rehat jugey!! Adehhh tapi malangnya ouchhh tidakkk kertas BA untuk esok nya bengkel banyak xsiap lagi duhh..Adeh penat2 jenuh otak den nak memikirnyer..Ish8 sedih betul r..Xreti wat laaaaa... Tolong2 sapa pandai BA??AJr saya kejap bleh ? <333 u so much if u done it .. Btw m3 is more i <33 if there are someone will teach me.. Grrrr get bad mark for m3... :p

________________________________________________

Daaa malas dah weh mau fikir tapi apakan daya? Kita hanya mampu belajar belajar belajar.. Woi nak exam PMR oi tahun nih..Igt ke x? Ke dok khayal ingat form 1 lagi doi?? Uish5 sedar lah weh.... Kiter dh form 3 nih..Ish7 sedar2 lah diri tuh yek..Hahhaha..:p eyza yg xsedar2 lagi bulan 10 nih exam PMR still wat bodoh n selamba badaknya tanpa menyiapkan homework, xrevision , xstudy betul2.. Dusshhhh i hate this part right here!!! Grrr eyzalah orang yang malas baca buku.. I know that so much because it's me!! Hhahhahaha eyza gila sudeh mau PMR nihhh..Grrr shit betull r eyza kat kwn2 klas eyza yg pro2 tuh.. Geggegege

______________________________________________


haha. :) Pictures, Images and Photosjealous Pictures, Images and Photos
jealous Pictures, Images and Photos

2 serangan:

Syakierah said...

i can help u on maths :p
haha:p
<3 math until so baddd

Hafizatul Asyrah said...

yes3..thanx for it !

Post a Comment

Berikan sebarang cadangan dan pendapat anda di sini . Setiap komen anda sangat dihargai . =)