Wednesday, April 1, 2009

Cadangan Peraturan Kelas?

Hah yep2.Sibuk2 jek la budak 3 Zainab terjerit-jerit memberitahu tentang cadangan mereka untuk peraturan kelas.. Grrrr itu xbleh yang ini xbleh. Skem betul sekor2.. Smash pala baru tau..Grrr menyusahkan betul.. Hah mcm2 cadangan diorang bagi contohnya Jangan Sinting Tangan Baju , Jangan Makan dalam Kelas, Beratur bila hendak ke Lab/ tempat2 sepatutnya.. Grrr igt budak darjah 1 ke nak wat mcm 2.. Woi sedar lah dah form 3 dh pun.. Xkan semua2 tuh kena amal lagi kot?? Apa punya orang da....Hah nak tau x apa cadangan eyza kasi kat Ketua Tingkatan 3 Zainab a.k.a Nuzul Fateen ?? Hahha baik punya peraturan . Berdasarkan dialog berikut r..

Nuzul : Hampa nak idea apa2 nak cadang untuk peraturan ?

Eyza : Mm hah Jangan dok skema sangat

Nuzul tergamam.Terkelu sementara waktu ..

Nuzul : Weh hampa kata kat kami ka??

Eyza : Ish xaish{perli} tapi kalo hampa terasa amiklah..

Nuzul lalu beredar ke ruang hadapan kelas dengan muka yang sangat baik..Ish4.. Hah amik kaw orang tengah bengang2 mai kaco lak kan dah kena free of charge.. Ha 2 la len kali jangan tengok orang sebelah mata jerk.. Eyza tau r ko pandai dari eyza tapi jangan r ingat klas tuh hak milik kekal ko..Ala setakat juz ketua jek ingat aku takut ker? Selfish r ko!! Pentingkan kawan2 yang baik dengan ko jek..Yang len2 ni ko wat mcm xwujud jek..Eh ko igt kitorang ni xder perasaan ker aper??Hah jangan cari pasal dengan orang lah weh.. Idop xtenang nanti.. Udah2 ler tuh.. Ape2 pun eyza dah maafkan kesalahan anda ituh ok??

[malas cari pasal dengan orang la nih ]

Hah sekian terima kasih..

2 serangan:

Syakierah said...

alahai emo ;d

Hafizatul Asyrah said...

biasa la tuh..
skolh agama ..
:)

Post a Comment

Berikan sebarang cadangan dan pendapat anda di sini . Setiap komen anda sangat dihargai . =)